Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbei, Crocodile ve Ace Arasındaki Güç Dengesi

Çaylak döneminde 5 gün dövüşüyorlar. Marinfordda ace aokijiyle düz kapışıcak seviyede jinbei akainunun 2 tane yumruğunu tuttu diye adamı kondisyoner yapıcaksınız. Ace akainun bir yumruğuyla öldü falan denmesin yoksa nasıl öldürülecekti -defalarca söylendi ama Luffy'nin önünün açılması için olan savaşta sonuçta-.

RedFLAG

Dövüşten sonra geçen süre boyunca Ace daha çok kendini geliştirmiştir. Yaş avantajı ve Beyazsakal tayfasında olması nedeniyle Jinbei den daha çok güçlenmiştir. Ace bir D. olarak KK olma potansiyelini genlerinde taşıyordu.

Çaylak denilebilecek bir durumda bile Jinbei ile 5 gün vs atan adamdan başka ne beklenebilir ki ?

Ace aleviyle aokijinin buzunu eritiyorsa Ace'in alevini yakan magmanın daha kolay üstünlük sağlaması gerekmiyor mu ? 5-10 gün kriterlerine ben pek katılmıyorum karakter kolay yenilmedi demek için öyle şeyler deniyor. Meyve üstünlüğü elinde olduğu sürece yenememen için mucize gerek aokiji diğer amirallere oranla daha çok insan evladı gibi davrandığı için oda 10 gün sürdü faso fiso yaptı. Jinbei gelişmiştir ama Ace kadar gelişmesi imkansız, Ace yaşı dolayısıyla gelişmeye açık ve iyi bir meyvesi var. Jinbei ise görmüş geçirmiş daha da güçlenmek için sebebi yok-şimdi luffy için falan kasmaya başladı-. Ace logia çok güvendiği için öldü falan diyoruz ama luffy'nin kendi ağzından dediği bir lafta var ace meyvesiz de çok güçlüydü. logialar darbe yemeye alışık olmadıkları için kolay yeniliyor ama hayatının çoğunu meyvesiz antreman yapmış bir adam için bu bir dezavantaj değil. Sulu ortamda zaten meyve kullanıcıları çekiç bu yüzden balık adamlar meyve kullanıcıların başının belası çekiç olmayacağı bir yerde ise crocodile ile olan kapışmasında fark yaratır ace ile kapışmasında o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.

Ace aleviyle aokijinin buzunu eritiyorsa Ace'in alevini yakan magmanın daha kolay üstünlük sağlaması gerekmiyor mu ? 5-10 gün kriterlerine ben pek katılmıyorum karakter kolay yenilmedi demek için öyle şeyler deniyor. Meyve üstünlüğü elinde olduğu sürece yenememen için mucize gerek aokiji diğer amirallere oranla daha çok insan evladı gibi davrandığı için oda 10 gün sürdü faso fiso yaptı. Jinbei gelişmiştir ama Ace kadar gelişmesi imkansız, Ace yaşı dolayısıyla gelişmeye açık ve iyi bir meyvesi var. Jinbei ise görmüş geçirmiş daha da güçlenmek için sebebi yok-şimdi luffy için falan kasmaya başladı-. Ace logia çok güvendiği için öldü falan diyoruz ama luffy'nin kendi ağzından dediği bir lafta var ace meyvesiz de çok güçlüydü. logialar darbe yemeye alışık olmadıkları için kolay yeniliyor ama hayatının çoğunu meyvesiz antreman yapmış bir adam için bu bir dezavantaj değil. Sulu ortamda zaten meyve kullanıcıları çekiç bu yüzden balık adamlar meyve kullanıcıların başının belası çekiç olmayacağı bir yerde ise crocodile ile olan kapışmasında fark yaratır ace ile kapışmasında o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.
Senin hesabına göre , Buggy'de Mihawk'ı yener. Hatta Nami Buggy'i yendi demek ki Nami'de Mihawk'ı yener. Ne olur birşeyler yazmadan önce biraz düşünün.

Meyve hiyerarşisine göre üstünlük kolay kurulabiliyor. Ben ace aokiji yener diye bir şey demedim meyvesini aokiji seviyesinde tabiki kullanamaz. Luffy'i örnek vermek istemiyorum ama hakisi olan eneli meyve üstünlüğüyle yendi. Buggy'de bütün kılıç ustalarına karşı avantajlı ama Luffy kadar gözü kara değil veya güçlü değil. İstisna örnekler verip çürütülücek bir şey yazmadım. Her şey meyvedir demiyorum ama meyve üstünlüğü elinde bulunduran büyük avantaj sahibi diyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık