Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbei, Crocodile ve Ace Arasındaki Güç Dengesi

Bende sana diyorum işte amiraller her saldırılarında niye haki kullanmadılar.Kullansalar her saldırısı çok daha güçlü olacak.
Ben sana kanıtlar gösteriyorum,sen lafta konuşuyorsun."Savunma yapar ama saldırı yapamaz böyle bir mantık mı olur" diye geçiştiriyorsun.
Logia oldukları için bazi saldırılarına (örneğin;kizaru yasakani no magatama) haki ekleyemekleri düşünülüyor.
Ama logia formlarını kapatıp normal insan bedenlerine geçtiklerinde B.haki yükleyip yumruğuna,kafasına,bacağına dalabilirler.

Luffy ölüyordu kardeşim son dövüşte ben yerim öyle dövmeyi nico robin panzehir veriyor ölecek olan luffy ben öyle bala şansa yenmeyi yerim hele 2.dövüş neydi o öyle:D üzerine şanstan su düşüyor:D
Ama hak verki luffy b.hakisiz deplasmanda savaşıyor üstelik daha yolun başında yenilmesi normal ama şu an için Luffy bu seviyedeyken yenilir diyorsun sen çölde şartlar şimdi eşitlendi işte şu an Luffy her alanda yener crocoyu

Luffy ölüyordu kardeşim son dövüşte ben yerim öyle dövmeyi nico robin panzehir veriyor ölecek olan luffy ben öyle bala şansa yenmeyi yerim hele 2.dövüş neydi o öyle:D üzerine şanstan su düşüyor:D
3 dövüş oldu.2-1 croco aldı.Ama luffy 2 yenilgi bile alsa ayağa kalkıp geldi.Croco 1 yenilgi aldı kalkamadı.Yoluna kim devam etti luffy olay biter burada.İster kirli dövüşür ister temiz.Ki kirli dövüşen croco oldu.Luffy ye su düşmüş panzehir gelmiş alakadar etmez derdin varsa E.ODA ya e-mail yolla.Kazanan luffy oldu.Lvl 5 haliyle.Jinbei de bu croco yu ağlatır teselli eder bir daha ağlatır :D

Neye göre belirliyorsun bunu croco 46 yaşındada olsa ben onda o yaşta gelişme bekliyorum tamam fazla gelişmez altın çağını yıllar önce yaşamış bir adam ama suya karşı bir çare getirmiştir adım gibi eminim haki meselesinde haklısın luffy yenebilir crocodile i ama çölde yenemeyebilir.Ayrıca bososhuko dememişsin son gattling i neydi croconun kesme saldırısını önlüyor haki kullanıyor işte hemen ardından jaya arcta karasakal luffy nin hakisinden bahsediyor başka söze gerek yok yeraltını havaya uçuran adam g2 siz haki kullandı bunu anlamayacak ne var ki.
Oralarda kullandığı haki ile bu birmi
http://media.photobucket.com/image/luffy vs noah/SpeedyGonzalez2012_uk/Mix/EGG.jpg
eğer bir diyorsan mesela yok zaten

Luffy yenemez demedim her zaman demişimdir korsanlık tecrübesi olarak crocodile in yanından geçemez luffy ama deki potansiyel yeni dünyada 6 ay takılsın korsankral olacak adam lafım yok sadece küçümsenerek konuşuluyor croco ya yılların korsanı sonuçta ama gelipte sanji crocodile i yener diyemem ya tecrübe ve seviye farkıyla yener crocodile hele çölde birde rahatça yener demişler sanji.
Croconun 2 yıl sonraki halini görmeden kıyaslama yapılamaz aralarında

2 yıl önceki haline mihawk laf diyeemmiş sanji yi ezer geçer crocodile zorodada biraz zorlanır onuda yener o kadar eminim daha haki yeni uyanmış bizim veletlerde biraz güçlenmeleri lazım luffy ile aynı seviyede mi şimdi zoro ve sanji bence dağlar kadar fark var o açıdan crocodile dünkü bebe olan zoro ve sanjiye rahatça yeniliyorsa ben buna gülerim Üstelik mihawk ın laf diyemediği adamı sanji ve zoro alacak gülerim.
Öncelikle gülerim falan diyonda millet senin görüşlerine çoktandır gülüyor zaten. 2y sonra bütün One Piece alemi gelişecek diye bir kaide yok. Croco dediğimiz adam yaşını başını almış gelişeceği kadar gelişmiş yapcağı kadar isim yapmış NW'yede çok önceden gitmiş bir karakter zaten. Daha ne kadar gelişecek. Zoro ve Sanji şuanki halleri ile ağlatır Croco'yu. Açık ve net bir şekilde söylüyorum. Anca çöldeyseler vs biraz uzun sürer ama gene yenilir Croco. Genelde bu tarz şeylere cevap vermiyorsun görmemezden geliyorsun ama buna cevap ver lütfen. Amacın ne ? Neden bu kadar çok mesaj yazıyorsun bir konu hakkında ? İki kere banlanmışın aynı olay yüzünden hala devam ediyorsun bunu yapmaya cidden merak ediyorum derdin ne hocam ?

Bu lafın beni kışkırtmak içinse başka bir ortamda olsaydı çıkış yapardım ama ağzımı bozmamam lazım birde falan diyon gibi laflar etmişsin biraz dikkat et diyon ediyon böyle yapıyon gibi laflar hakarettir amacım yok gerçekleri söylüyorum Mihawk laf diyemiyor bu adama sanji ve zoro nun yenmesi ayıp yani zoro mihawk tan güçlü mü ve açıkça diyorum Mihawkta haki çoktandır uyandı haki yok gibi kavramlar yazıktır haki kullanmasına rağmen crocodile e birşey diyemedi demekki çekiniyor aynı devrin adamları çünkü o yüzden sanjiyi geç zoro biraz zorlar sonra kaybeder.
Mihawk ın haki kullanıp bir şey diyemediği manga sayfasının linkini versene unutmuşum.

Bu lafın beni kışkırtmak içinse başka bir ortamda olsaydı çıkış yapardım ama ağzımı bozmamam lazım birde falan diyon gibi laflar etmişsin biraz dikkat et diyon ediyon böyle yapıyon gibi laflar hakarettir amacım yok gerçekleri söylüyorum Mihawk laf diyemiyor bu adama sanji ve zoro nun yenmesi ayıp yani zoro mihawk tan güçlü mü ve açıkça diyorum Mihawkta haki çoktandır uyandı haki yok gibi kavramlar yazıktır haki kullanmasına rağmen crocodile e birşey diyemedi demekki çekiniyor aynı devrin adamları çünkü o yüzden sanjiyi geç zoro biraz zorlar sonra kaybeder.
Ağzını bozmadanda cevap verebilirsin. Başka bir ortamda olsak daha etkili konusurdum zaten aynı şey diğer arkadaşlar içinde geçerli. Ağzını bozmana gerek kalmazdı yani emin ol. Ben hala amacını merak ediyorum ama sen söylemicen herhalde söyliceksende özelden söyle konu sapmasın.

Graytail yanlış anlamazsan kaç doğumlusun?
Böyle küçük konuları bu kadar büyütmeye ne gerek var onu anlamıyorum.
Croco x'i yense ne olur,y'yi yense ne olur?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık