Hee o bakımdan.Valla usop ve coppar gibi salakolar yerine 3 tane daha jinbei gibi karakter alırım,kurar rakı masası anlat baba der alem yapa yapa ilerlerim Adamın tecrübesi yeter.Cidden ''tayfa'' artık sarmıyor olgun karakter lazım.3-5 sene önce olsa neyse de şimdi cık olmuyor.Düz adam derken; Kaptan Amerika gibi görevini yapar ama onun gibi sıkıcı bir karakterdir. Yoksa vasıfsız keisnlikle değil.
Oha kime eyyamcılık yapmış ? WB dışında eğildiği insan evladı yok o da saygı sevgisi malum sebepler.Severim ama tam bir eyyam reisi.
Hükümet, Beyazbıyık, Koca Ana, Luffy. Bayağı taraf değiştirdi yaniOha kime eyyamcılık yapmış ? WB dışında eğildiği insan evladı yok o da saygı sevgisi malum sebepler.
Hükümet memleketi için.WB memleketine yardım ettiği için.BM savaşsa harcanır memleketi yıkılır ki kral da bişi yapmamış tek ne yapsın ? Luffy adam korsanlığa geri döndü yine memleketine yardım edenin altında.Bunlar eyyam değildir ki Eyyamın hatta OP aleminde ki her şeyi yalayan tek karakter lucci şuan.BM de taviz var mecbur o da krala güvense 10 dakika sonra ada yıkılır Ordu yok.Hükümet, Beyazbıyık, Koca Ana, Luffy. Bayağı taraf değiştirdi yani
Madem memleketini düşünüyor neden Luffy'nin tarafına geçiyor? Bak ondan ve tayfasından kaçmak için kırk takla attılar. Big Mom gidip memleketini yıksaydı ne olacaktı? Balıkadam Adası'na gitseydi tüm halkı yerdiHükümet memleketi için.WB memleketine yardım ettiği için.BM savaşsa harcanır memleketi yıkılır ki kral da bişi yapmamış tek ne yapsın ? Luffy adam korsanlığa geri döndü yine memleketine yardım edenin altında.Bunlar eyyam değildir ki Eyyamın hatta OP aleminde ki her şeyi yalayan tek karakter lucci şuan.BM de taviz var mecbur o da krala güvense 10 dakika sonra ada yıkılır Ordu yok.