Adam'ın su kullandığı nereden belli? Belki mihawk ile savaşırken haki kapayan shanks gibi o da susuz savaşmıştır?Ace le denkler işte.Suyla bile ace i yenememiş.
Adam'ın su kullandığı nereden belli? Belki mihawk ile savaşırken haki kapayan shanks gibi o da susuz savaşmıştır?Ace le denkler işte.Suyla bile ace i yenememiş.
Haki kapayan shanks ne la Niye kapasın. Mihawk niye haki öğretti o zaman zoroya? Kılıcın kırılmaz kaplarsın dedi. 2 tane canavar gibi adam kapışırken o kılıçlar kırılır yoksa. Haki kapanmadığı mangadan delilli bence.Adam'ın su kullandığı nereden belli? Belki mihawk ile savaşırken haki kapayan shanks gibi o da susuz savaşmıştır?
Sengoku ile big mom'da bu adamı iyi karakter diye övdü herhalde. Aynı şekilde kid ve law'ın da bu adam'ı görünce altına sıçma sebebi aynı.Jinbe sıradan bir karakter bunu tartışasım yok. Daha önceki mesajımdada yazmıştım. '' Burası öleceğim yer '' diyor her fırsatta, '' Bana onurlu bir ölüm bahşedin '' kafasında takılıyor mangada. Mangada zaten hep 2.planda kalmış birisi, Fisher Tıger'ın adamı olarak başladı, sonra hükümet adamı oldu, sonra Beyazsakal'ın adamı oldu, sonra Big Mom'ın adamı oldu, en sonda Luffy'nin adamı oldu. Mangadaki primleride tamamen polyanna masalından geliyor. Düz sıradan bir İYİ KARAKTER, ne fazla ne eksik..
Gerçekten ölürse bir gün yankı uyandırabilir ama şuan Oda buna ''İYİ KARAKTER POLYANNA KARAKTER'' kafasından prim kazandırıyor buna. Başka bir olayı yok.
Kuma zoro'yu niye mihawk'ın adasına attığını sanıyorsun? Mihawk zoro'ya kılıç ustalığı ögretmesine karşı, zoro'da haki dersi verdi adam'aHaki kapayan shanks ne la Niye kapasın. Mihawk niye haki öğretti o zaman zoroya? Kılıcın kırılmaz kaplarsın dedi. 2 tane canavar gibi adam kapışırken o kılıçlar kırılır yoksa. Haki kapanmadığı mangadan delilli bence.
Gücünden dolayı övüyorlar. Güç seviyesiyle ne alakası var konunun, her şeyi getirip getirip güç seviyesi konusu yapmanın alemi yok.Sengoku ile big mom'da bu adamı iyi karakter diye övdü herhalde. Aynı şekilde kid ve law'ın da bu adam'ı görünce altına sıçma sebebi aynı.
Düzlükten kasıt ne 2 gündür ben bunu anlamadım.Hangi beklentiyi karşılamıyor karakter ? Tayfa açısında bakar isek görevi var gemide.Gücü yerinde.Nam pek takmıyorsunuz ama o da yerinde daha ne eksik ? Cahil değil salak değil daha ne Bu ''düzlüğü'' ben var anlamamak :/Ünlü olmasıyla düz adam olmasının pek ilgisi yok ki. Jinbei cidden baya düz bir karakter. Kötü bir şey değil tabi bu...
Düz adam derken; Kaptan Amerika gibi görevini yapar ama onun gibi sıkıcı bir karakterdir. Yoksa vasıfsız keisnlikle değil.Düzlükten kasıt ne 2 gündür ben bunu anlamadım.Hangi beklentiyi karşılamıyor karakter ? Tayfa açısında bakar isek görevi var gemide.Gücü yerinde.Nam pek takmıyorsunuz ama o da yerinde daha ne eksik ? Cahil değil salak değil daha ne Bu ''düzlüğü'' ben var anlamamak :/