Türk - İşler güçler
Yabancı - HIMYM, Spartacus, Game of thrones, Two and half man ve Blue Mountain State
Yabancı - HIMYM, Spartacus, Game of thrones, Two and half man ve Blue Mountain State
Konu taşınınca güme gitti tekrar sorayım: Bu dizilerle ilgili bilgi verirmisiniz ?Adlarını sürekli duyduğum ama One Piece'den tecrübe ettiğim "beklemek ölüm gibi geliyor" düşüncem yüzünden başlayıp başlamamakta emin olmadığım diziler var.Amaç: Diziler final yapsın sonradan başlıyım izlemeye izleyenler varsa tavsiyede bulunabilir mi ? listem:
Breaking Bad (Yarısını falan izledim)
The Walking Dead (Aynı şekilde yarısını izleyip bıraktım bölümlerin birikmesini bekliyorum)
How I Met Your Mother (Denk geldikçe Cnbc-e'de seyrediyorum)
Dexter
Sherlock
The Big Bang Theory (Denk geldikçe Cnbc-e'de seyrediyorum)
Revolutions (Yanlış hatırlamıyorum ama adı buydu galiba elektiriğin olmadığı bi dünyayı anlatıyodu)
Bu dizileri izleyenler varsa bilgi verebilirler mi ?
2 3 mesajlık isyanından sonra, bari ben kendimce cevap vereyim dedim.Konu taşınınca güme gitti bu dizilerle ilgili bilgi verirmisiniz ?
Bide oraya eklemeyi unuttuğum dizilerde var :
Doctor Who (sadece son doktorun olduğu bölümleri izlemeyi düşünüyorum ilk izlediğim yabancı dizi)
House MD
Bunları seyreden arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Olay adından anlayacağın gibi taht kavgaları genelde avrupa orta çağı gibi bir ortam var birkaç tane de mistik öge var tavsiye ederim güzel dizi imdb puanı da 9 du yanlış hatırlamıyorsamDün Tv'de denk geldim Game Of Thronse'a. İlk başta normal bir İngiliz dizisi gibi zannettim ama sanırım doğa üstü olaylarda var.
ejderhalardan falan bahsediyorlardı. Birde hamile bir kadından siyah dumanımsı bir yaratık doğuyordu.
Bu tür olaylar çok var mı bu dizide?