Al al ben izlerken çok eğlendim günümüzde çekilen filmlerin yarısının arketipi gibiYok izlemedim, alayım listeye.
Al al ben izlerken çok eğlendim günümüzde çekilen filmlerin yarısının arketipi gibiYok izlemedim, alayım listeye.
O zaman hemen Cool Hand Luke izliyorsun.Bundan 50 yıl önce adamlar müthiş film yapmışlar, gerçekten çok iyiydi.
@kekomancer @Millennium Wizard Siz izlediniz mi bu filmi ?
İlk izlediğim klasiklerden biridir.Belalılar olarak yeşilçam versiyonu da var Cüneyt Arkın oynamış.İkilinin diğer unutulmaz eseri Robert Redford’u ünlü yapan film ( Paul Newman zaten ünlüydü. ) Butch Cassidy and the Sundance Kid izlemişsindir bence ama yazayım film festivaline ismini veren film.Bundan 50 yıl önce adamlar müthiş film yapmışlar, gerçekten çok iyiydi.
@kekomancer @Millennium Wizard Siz izlediniz mi bu filmi ?
Western olanı izledim şuan da Cüneyt Arkın Reis'in filmini izliyorumİlk izlediğim klasiklerden biridir.Belalılar olarak yeşilçam versiyonu da var Cüneyt Arkın oynamış.İkilinin diğer unutulmaz eseri Robert Redford’u ünlü yapan film ( Paul Newman zaten ünlüydü. ) Butch Cassidy and the Sundance Kid izlemişsindir bence ama yazayım film festivaline ismini veren film.
Hadi canım bunun kadar iyi mi ?O zaman hemen Cool Hand Luke izliyorsun.