Al al ben izlerken çok eğlendim günümüzde çekilen filmlerin yarısının arketipi gibiYok izlemedim, alayım listeye.
Al al ben izlerken çok eğlendim günümüzde çekilen filmlerin yarısının arketipi gibiYok izlemedim, alayım listeye.
O zaman hemen Cool Hand Luke izliyorsun.Bundan 50 yıl önce adamlar müthiş film yapmışlar, gerçekten çok iyiydi.
@kekomancer @Millennium Wizard Siz izlediniz mi bu filmi ?
İlk izlediğim klasiklerden biridir.Belalılar olarak yeşilçam versiyonu da var Cüneyt Arkın oynamış.İkilinin diğer unutulmaz eseri Robert Redford’u ünlü yapan film ( Paul Newman zaten ünlüydü. ) Butch Cassidy and the Sundance Kid izlemişsindir bence ama yazayım film festivaline ismini veren film.Bundan 50 yıl önce adamlar müthiş film yapmışlar, gerçekten çok iyiydi.
@kekomancer @Millennium Wizard Siz izlediniz mi bu filmi ?
Western olanı izledim şuan da Cüneyt Arkın Reis'in filmini izliyorumİlk izlediğim klasiklerden biridir.Belalılar olarak yeşilçam versiyonu da var Cüneyt Arkın oynamış.İkilinin diğer unutulmaz eseri Robert Redford’u ünlü yapan film ( Paul Newman zaten ünlüydü. ) Butch Cassidy and the Sundance Kid izlemişsindir bence ama yazayım film festivaline ismini veren film.
Hadi canım bunun kadar iyi mi ?O zaman hemen Cool Hand Luke izliyorsun.
Muhtemelen hiçbir yerde.Tv ++ platformunda bazı yeşilçam filmleri var onlarda bile sansür var.Düzgün kalitede türk filmi olmadığı için işte ortalama filmler cıvık komediler birde NBC filmleri falan izliyorum sadece.Muhsin Bey filminin kesintisiz düzgün bir versiyonunu nereden izleyebilirim ?
Youtubeda bulunan versiyonu yaklaşık 30 dakika kırpılmış.
Restorasyon yapıyoruz muhabbetine eski türk filmlerini kırpıyorlar.
Muhsin Bey filminin kesintisiz düzgün bir versiyonunu nereden izleyebilirim ?
Youtubeda bulunan versiyonu yaklaşık 30 dakika kırpılmış.
Restorasyon yapıyoruz muhabbetine eski türk filmlerini kırpıyorlar.
Arkadaş vhs versiyonunu paylaşmış.Muhtemelen hiçbir yerde.Tv ++ platformunda bazı yeşilçam filmleri var onlarda bile sansür var.Düzgün kalitede türk filmi olmadığı için işte ortalama filmler cıvık komediler birde NBC filmleri falan izliyorum sadece.