Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Barry Lyndon
Barry Lyndon, 1975 Birleişk krallık-ABD ortak yapımı dramatik dönem filmidir.Stanley Kubric'in yönettiği, senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği bu tarihi film, İngiliz edebiyatının unutulmuş yazarlarından William Makepeace Thackeray'ın 1844 yılında yazdığı The Luck of Barry Lyndon (Barry Lyndon'ın Talihi) adlı romanından yine bizzat Kubrick tarafından uyarlanmıştır.

Şahane bir kubric, şahane bir ingiliz, şahane bir sanat filmi. Her detayı ile sanatı özümsemiş film.
Her sahnesi tablo gibi film.

Bir Zamanlar Amerika

Bir Zamanlar Amerika,1984 yılında Sergio Leone tarafından yönetilen İtalya-ABD ortak yapımı filmdir. Film, Sergio Leone'nin yönettiği son filmdir. Filmin müziklerini İtalyan müzisyen Ennio Morricone yapmış olup, dünyanın en iyi soundtrack albümlerinden biri olarak görülmektedir.

Bir Zamanlar Amerika

Bir Zamanlar Amerika,1984 yılında Sergio Leone tarafından yönetilen İtalya-ABD ortak yapımı filmdir. Film, Sergio Leone'nin yönettiği son filmdir. Filmin müziklerini İtalyan müzisyen Ennio Morricone yapmış olup, dünyanın en iyi soundtrack albümlerinden biri olarak görülmektedir.
Şu filmi ilk izlediğim günü hatırlıyorum.. Odadaki keskin çelikhan tütünü, çorap ve soba isi kokusu direkt burnuma geldi🚬🚬 6 genç erkekle izlenebilecek 3-4 filmden biridir.

Zamanında Deadwood dizisini tamamlamayıp yarım bırakan HBO’ya sövdükten sonra dizinin gecikmiş vedası sayılarak izlenebilir. Diziyi bilmeyenler için bir şey ifade etmez.
Western olduğunu tahmin ettim öyleymiş.Sayısız western filmi izlemişimdir ama dizilere hiç bakmadım iyi diyorsan listeye alayım Yellowstone ile beraber.Clint Eastwood da zamanında western dizisi çekmiş ama dizi izlemek uzun bir süreç olduğu için film daha cazip geliyor.

Şimdi bunu görünce Carnivale dizisini hatırladım o da HBO ve yarıda bırakılmıştı güzelim dizi. :S

Western olduğunu tahmin ettim öyleymiş.Sayısız western filmi izlemişimdir ama dizilere hiç bakmadım iyi diyorsan listeye alayım Yellowstone ile beraber.Clint Eastwood da zamanında western dizisi çekmiş ama dizi izlemek uzun bir süreç olduğu için film daha cazip geliyor.

Şimdi bunu görünce Carnivale dizisini hatırladım o da HBO ve yarıda bırakılmıştı güzelim dizi. :S
Dizi güzel ama biraz ağır işliyor. Karakterler gerçek Amerikan yerel halk kahramanlarına dayanıyor, tarihi olaylar ne kadar gerçek bilmiyorum. 3. sezondan sonra bütçe sıkıntısından iptal edilmiş.

Dizide Western tarzından alışık olduğumuz silahlı çatışmalar falan çok yok daha çok entrika ağırlıklı.

Dizi güzel ama biraz ağır işliyor. Karakterler gerçek Amerikan yerel halk kahramanlarına dayanıyor, tarihi olaylar ne kadar gerçek bilmiyorum. 3. sezondan sonra bütçe sıkıntısından iptal edilmiş.

Dizide Western tarzından alışık olduğumuz silahlı çatışmalar falan çok yok daha çok entrika ağırlıklı.
Westernde her zaman aksiyon olmaz bazen de kasabanın sorunları iç gerilimleri vs.. üzerine odaklıdır.Tabii onda da klasik western gerçekçi olan gibi farklılıklar var.Bu dönemi daha gerçekçi yansıtanlara benziyor.Klasik western ise sinemanın başlangıcından 70-80'li yıllara kadar süper kahraman filmleri gibi popüler türdü ama ondan çok daha mantıklıydı tabii yaşanma ihtimali açısından fantaziye kaçılan hikayeler için konuşursak.

İzlemeyen varsa şu filmi öneririm.Bu spagetti western ama deli filmdir Tarantino özellikle sever bu filmi. https://www.imdb.com/title/tt0063032/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık