Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Bugün az kalsın araba çarpıyordu, hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti, beğenmeyince yarısında kapattım.

(İlk kısım şaka, ikinci kısım gerçek.)

Kitapları, bilhassa Lovecraft'ın eserlerini sinemaya aktarması daha zor olabilir, bunu anlıyorum. Ancak, herifi ve eserlerini gram anlamamışsınız.

Lovecraft'ın hikayelerinde diyalog olmamasını geçtim, doğru düzgün kadın karakter yokken erotizm katılması... dasdas Rahmetlinin zenofobik kıçı ne yanardı. Kudurmasını görmek isterdim.

Kitapları, bilhassa Lovecraft'ın eserlerini sinemaya aktarması daha zor olabilir, bunu anlıyorum. Ancak, herifi ve eserlerini gram anlamamışsınız.

Lovecraft'ın hikayelerinde diyalog olmamasını geçtim, doğru düzgün kadın karakter yokken erotizm katılması... dasdas Rahmetlinin zenofobik kıçı ne yanardı. Kudurmasını görmek isterdim.

HP.lovecraft'ı bilemem de sen kudurmuş gibisin yav 🤭

Eric Jager'in yazdığı Son Düello: Ortaçağ Fransa'sında Düello ile Yargılamanın Gerçek Bir Hikayesi adlı kitabına dayanan tarihi drama filmidir. Yönetmenliğini Ridley Scott yazarlığını Ben Affleck-Matt Damon yapmıştır.

Ben-matt ortaklığı hep güzel işler çıkardı, bu da en güzellerinden birisi. Tabi ridley dedem ve ortaçağ yan yana gelince ayrı güzel, döktürmüş yine. Şahane iş çıkmış ortaya.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık