İyi izlemişsin. Tek günde mi izledin ?
Kardeşim şu gerçeklik aleminden kop biraz daha fantastik, aksiyonlu şeyler izle bu ne ya ? Ben bunu nasıl izleyeyim şimdiSinemaseverler gönül rahatlığıyla izleyebilir.Tabii evli olanları uyarmak lazım benzer şeyler yaşadıysanız moral bozabilir.Noah Baumbach kalitesini biliyor olmama rağmen beklediğimden iyi çıktı film.![]()
Aksiyon değil ama fantastik bu var.Mad Max’in yönetmeni çekmiş.Konusu çok ilginç bak istersen Osmanlı bile var.Kardeşim şu gerçeklik aleminden kop biraz daha fantastik, aksiyonlu şeyler izle bu ne ya ? Ben bunu nasıl izleyeyim şimdi![]()
Reis bu kapağı gördün yine de izledin mi filmi ? Sana olan saygımı arttırsam mı azaltsam mı anlamadım xDAksiyon değil ama fantastik bu var.Mad Max’in yönetmeni çekmiş.Konusu çok ilginç bak istersen Osmanlı bile var.![]()
Kapakta ne var? Neler gördün?Reis bu kapağı gördün yine de izledin mi filmi ? Sana olan saygımı arttırsam mı azaltsam mı anlamadım xD
Yoruldum bakarken gördüklerimle alakası yok.Kapakta ne var? Neler gördün?![]()
Anlamadım spoiler mı verdim yoksa farklı şeyler geliyor aklıma ama …Reis bu kapağı gördün yine de izledin mi filmi ? Sana olan saygımı arttırsam mı azaltsam mı anlamadım xD