Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Ödüllü kısa Korku/komedi filmi. Film, Chucky filminin direkt parodisi. Ancak daha da gerçekçi bir şekilde ele alınmış hali. Örneğin bir oyuncakta yapısından beklenecek güçte kuvvet uygulayamaması gibi. :) Filmin mizahı beni güldürdü. Ortalıkta adam hesabına alınmayan bir ilginç bir oyuncağın cinayet denemelerini izliyoruz. Tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: Vvv

Ateşle Oyun (1963)
Le feu follet

Özet:

Alain Leroy alkolle olan problemleri yüzünden özel bir hastanede tedavi görmektedir. Çok sıkıntılı günler geçirmesine rağmen, eski arkadaşlarıyla tekrar takılmak için hastaneyi terk eder. Fakat arkadaşlarından hiçbiri ona yardımcı olmayacaktır. Tersine Alain'in sıkıntısı gittikçe artacaktır.

Çok güzel sahneler ve replikler var. Müzikler de güzel. Sadece karamsar bir film. Eğer depresyondaysanız izleminizi tavsiye etmem. Bazı replikler:

1.
  • Zavallı Çocuk
  • Zavallı çocuk mu? Sefil bir yaşamla, boşa geçmiş bir gençlik… Ve şimdi problemler!
2.

* Hala yaşanacak şeyler var. Hayatınla ilgili bir takım sezgilerin olmalı. Bu his tükenmiş olamaz. Kilitli kalmış şeylerden nefret ediyorum. İnsan kapasitesini göstermeli. Bir şeyler yapmak harikadır.

3.

Suçladığım hayatın kendisi değil içerdiği iğrençlikler
+Her şey nasıl başladı? Bilseydim belki sana yardımcı olabilirdim?
Ben fark edene kadar alkol kanıma işlemişti.
+Ne demek istiyorsun?
Bir şeyleri beklerken içmeye başladım. Sonra birgün anladım ki hayatımı bekleyerek geçirmişim. Kadınları… Parayı… Hareketi…Yani aptal gibi içmişim

4. Sen olgunluğu reddediyorsun, gençliğe yapışıp kalmışsın. Endişelerinin nedeni bu.

sizinkilere ek olarak, ben de bu sahnesini çok severim bu filmin.

ayrıca hangi kaynaktan izlediniz filmi? ben zamanında uğur film'den izlemiştim ve çevirisi çok kötüydü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık