Sweet dream's,son...
Aa hazır başlamışken Masumiyet'e kesin bak. Devam filmi, ama ilk çekilen o. Gerçi bunu beğenmediysen onu da beğenmeyebilirsin. Demek yakalayamamış seni Zeki ağabey.2006 yapımı Kader filmini yeni izledim. Midem bulandı karakterlerin hastalıklı kişiliklerinden. Gtüme güldüm yersiz ve aşırı küfür kullanımına. Aşırı kopuk buldum filmin sahnelerini. Buna ödül verildiği için bayılan NBC'yi daha iyi anladım şu an.
Devam filmi olduğunu öğrendim ama dönem filmi olması gerekirken herhalde maddi imkansızlıklarda ötürü Masumiyet'ten sonraki dönemde geçerek kronolojiyi bozmuş. Onu geçeyim sahneler arası geçişler hiç iyi değil ve özellikle filmin başlarında fazlaca yersiz küfür kullanımı var. Doğallığı etkilemiş. Yönetmenden bağımsız bu tarz bir hikayenin bana pek geçme ihtimali yok be keko ben böyle insanların evveliyatını seveyim anlamlandırabileceğim kişilikler değiller.Aa hazır başlamışken Masumiyet'e kesin bak. Devam filmi, ama ilk çekilen o. Gerçi bunu beğenmediysen onu da beğenmeyebilirsin. Demek yakalayamamış seni Zeki ağabey.
Bu film ilk filmde atılan tiradın sinemalaştırılmış hali gibi bir şey. İlk film o yüzden çok ayrı. Masumiyet'teki oyuncuklar ve kurgunun işleyişi daha iyi zaten. Ama karakterizasyon pek değişmiyor, yine sarmayabilir tabi.Devam filmi olduğunu öğrendim ama dönem filmi olması gerekirken herhalde maddi imkansızlıklarda ötürü Masumiyet'ten sonraki dönemde geçerek kronolojiyi bozmuş. Onu geçeyim sahneler arası geçişler hiç iyi değil ve özellikle filmin başlarında fazlaca yersiz küfür kullanımı var. Doğallığı etkilemiş. Yönetmenden bağımsız bu tarz bir hikayenin bana pek geçme ihtimali yok be keko ben böyle insanların evveliyatını seveyim anlamlandırabileceğim kişilikler değiller.