Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Dark Souls 2 oynarken canım bir şeyler izlemek çekti ve hep bir ara Don't Look Up'ı izlerim diye erteliyordum. Dedim çerezlik izleyeyim bari diye düşünüp filmi açtım.

Filme baya ayıp etmişim böyle düşünmekle. Beklediğimden çok daha büyük ve kaliteli bir yapımla karşılaştım, filmi baya beğendim.
Oyuncuların performansından tut, konusundan tut, oluşturulan sarkastik ortamından tut çok iyiydi.
Baştan sonuna kadar keyifle izledim. Di Caprio ve Lawrance hoş bir ikili olmuş çok başarılı bir kombinasyondu.
Filmin neredeyse her yaşanan olayında güzel anlamlı mesajlar veriliyor, bazısı şaka ile karışık bazısı bel altı bazısı da üstü kapalı.
Yani sadece eğlendirme amaçlı boş bir film değil kesinlikle.

Netflix'in böyle güzel yapımlarını izleyince hem hoşuma gidiyor hem sinirleniyorum, ulan Red Notice gibi çöp oğlu çöp filmlere dünyanın parasını harcayacağınıza böyle üstünde kafa yorulmuş yapımlara odaklanın işte.

Dead Man's Letters. Çok iyi film. 86'daki felaketten 5 ay sonra gösterime girmiş. Rus sinemasına ve kültürüne karşı olumsuz bir bakış açım olsa da beğendim. İkinci fotoğraf da bayağı ikonik.

Art of Self-Defense

Travma yaşayan birisinin yaşamını kara komik mizahıyla işlenmiş egzantrik ve izleyenlerin ilk başta ben ne izliyorum ya diyeceği ortaları geçtikten sonra bırakamayacağı bir film olmuş. Karşıma netflix'te boş boş dolaştığım esnada çıktı.

el angel exterminador(1962)

Luis Buñuel filmlerinin giriş ve gelişme kısımlarını ''aga ne oluyor burada tam olarak?'' diyerek izliyor ve sonunda, ''hee anladım bazı kişi, kurum ve kuruluşlara gönderme yapılıyor şu an'' diyerek bitiriyorum.
Bu filmle alakalı tek pişmanlığım, Luis Buñuel'in, Le charme discret de la bourgeoisie(1972) isimli filmini bu filmden daha önce izlemiş olmam. Bu film, atanamamış Le charme discret de la bourgeoisie. Film kötü mü? Hayır ama benzer konuyu işleyen Le charme discret de la bourgeoisie 1 tık daha iyi.

Son düzenleme:
Sırf Dwayne Johnson var diye izledim.

Jules verne’ün esrarlı ada kitabındaki adayı anlatıyor.

Son düzenleme:

Kral Arthur Kılıç Efsanesi
2. defa izliyorum. Merlin dizisindeki Arthur'a kıyasla sokaklara atılmış, genelevde büyümüş,kendini geliştirmiş, arkadaş edinmiş bir Arthur var. Filmin işleyişi de hoşuma gitti. Yaklaşık 4 sene önce Disney'de çıkan bir Spider-Man çizgi dizisi vardı. Onun işleyişine benzettim. Onuda sevdim bunuda çok sevdim.

Hala sinemada yayınlanan bir film.
Moonfall, ayın yörüngeden çıkıp, dünyaya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını konu ediyor. Dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Gizemli bir güç Ay'ı Dünya çevresindeki yörüngesinden çıkıp, Dünya'ya doğru hareket etmeye başlamasına neden olur. Çarpışmanın gerçekleşmesine sadece haftalar kala NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler, dünyanın yaklaşmakta olan sonunu önlemek için bir çözümü olduğuna inanır. Ancak ona sadece astronot Brian Harper ve komplo teorisyeni K.C. Houseman inanır. Üçü, sevdiklerini geride bırakarak neredeyse imkansız olan bir yolculuğa çıkar. Onların kurtarma görevlerinde ay hakkında öğrendikleri, akıllarını alt üst edecek ve olaylara yepyeni bir ışık tutacaktır.
Uzay-felaket filmlerindeki klasik dediklerine inanılmayıp yıllarca rezalet bir hayat yaşayan bir adam. İhtiyaç olunca adamın ayağına gidiyorlar zart zurt. Ay'a gelene kadar her şey güzeldi. Ondan sonraki ayrıntılar bence fazla olmuş. Dünyayı kurtar evine dön yıllarca görüşmediğin çocuğuna sarıl yeter.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık