Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Didaktik olarak anlatıp ayni lotrdaki gibi hazirlayabilirdi. Bence çok zor bir sey değil.

Ben konunun mukemmel olduğunu iddia etmiyorum senaryo iyiydi diyorum. İzleyiciye bir sekilde gecirdiler bunlari hmm sana pek tatmin edici gelmemiş olabilir. Ama bana geldi yani. Çizgi romanlarda olan şeyleri biraz daha degistirerek bütçe dahilinde iyi iş çıkarmışlar bence. Oynadıkları kitlenin farkında olup içeriği ona göre vermişler. Pandemi sonrasi insanlari sinemalara çeken bir iş yapmayı basarabilmisler. Daha iyi olabilecek yanları tabikide vardi. Benimde hoşuma gitmeyen yanlari ama bir bütün olarak ele alınca ben iyi buluyorum.
Ben hiçbir örümcek adam filmini beğenmem zaten beni bu konuda kaale almaman lazım :oleyo2:

Lotr'un yaptığı giriş efsanedir öyle girişler yapılamaz kolay kolay.

Bence Dune filme uyarlamak çok zor. Bundan daha iyisi de epey zor olur. Hİç filimlik kitap değil. Kitap ve kitapların %80 kendi içlerinde konuşma düşünceler. Edebiyat yönü çok daha ağır basıyor bilim kurguya göre.
Bende 3. Kitabin ortasindayim. İç konuşmalar konusunda haklısın bir şekilde halledebilinir bence. Benim dediğim sorun o değil aslında. Kitap kadar detayli olamayacağı için film bazi sahneleri es gecmis es gecincede film kopuk oluyor. Evreni bilmeyen biri için karışık oluyor. Kitaplarin fani olmamis olsa villenuve yede ayni his olurdu bence. Ben edebi yönünü pek kuvvetli bulmadim acikcasi kitaplarin. İlk kitap iyiydi ama özellikle 2. Ve 3. Kitapta surekli ayni betimlemeler baydi beni. Arkadas birinci kitapta olan olaylari sürekli diger kitaplarda betimliyor. Karakterleri öğrendik artık ne gerek var sayfalar uzan diye yapmış gibi. Birde ceviride o kadar iyi gelmedi bana ingilizcesini alip okuyabilecek kadar da ingilizce seviyem iyi degil. 3. Kitabi mesela bitiremiyorum gitmiyor niyeyse yariladim ama zorla ilk kitabi bir haftada okudum o güzeldi evrene giriş ve olaylar açısından diger kitaplar onun kadar iyi gelmedi bana ozellikle surekli ilk kitaptaki olayları surekli anlatmasi baydi.
Ben hiçbir örümcek adam filmini beğenmem zaten beni bu konuda kaale almaman lazım :oleyo2:

Lotr'un yaptığı giriş efsanedir öyle girişler yapılamaz kolay kolay.
Ne ugrastiriyon beni o zaman. :D

Ben çok şaşırıyorum bu filmi, film olarak nasıl beğeniyorlar. İlginç gerçekten, öyle bir konusu varki Gora gibi xD
Olum o kadar üstünkörü geçilmiş alelade bir iş ki ne desek boş. Filme baktığımda, dünyanın en kaliteli malzemelerinden oluşan ama aşçısının hayatı boyunca yumurta kırmamış bir insan olduğu yemek canlanıyor gözümde. Nasıl bir potansiyel hiç edildi insanlar duygu seline kapıldığı için daha tam idrak edemediler.

Dune de bu arada mevzuyu bilmeyen insanlar için çok karmaşık ve hikayesini anlatmada yetersiz bir yapım olmuş. Mevzuyu bilen insanların yaptığı bir iki açıklamayı okuduktan sonra bile taşlar yerine oturmaya başlıyor. Biraz daha açık olmalıydılar bu konuda. Devam filmlerinde yaparlar artık diyelim.

Son düzenleme:
Bu son zamanlarda ki Marvel vs. filmlerin çoğu popüler kültür sayesinde bu kadar üst düzey rakamlara-izlenmelere-popülerliğe ulaşıyorlar gibi geliyor bana.Yani oyunculara bakıyorum hepsinin öyle bir kitlesi var ki zaten ne oynasalar az çok tutacak gibi.Birde karşısına ne konulsa beğenen kitleler var.Belki ben yanlış düşünüyorumdur Allah var filmlerinde hepsini izlemedim ama fragmanlara vs. baktığımda cık,ilgimi bile çekmiyor.

Bende 3. Kitabin ortasindayim. İç konuşmalar konusunda haklısın bir şekilde halledebilinir bence. Benim dediğim sorun o değil aslında. Kitap kadar detayli olamayacağı için film bazi sahneleri es gecmis es gecincede film kopuk oluyor. Evreni bilmeyen biri için karışık oluyor. Kitaplarin fani olmamis olsa villenuve yede ayni his olurdu bence. Ben edebi yönünü pek kuvvetli bulmadim acikcasi kitaplarin. İlk kitap iyiydi ama özellikle 2. Ve 3. Kitapta surekli ayni betimlemeler baydi beni. Arkadas birinci kitapta olan olaylari sürekli diger kitaplarda betimliyor. Karakterleri öğrendik artık ne gerek var sayfalar uzan diye yapmış gibi. Birde ceviride o kadar iyi gelmedi bana ingilizcesini alip okuyabilecek kadar da ingilizce seviyem iyi degil. 3. Kitabi mesela bitiremiyorum gitmiyor niyeyse yariladim ama zorla ilk kitabi bir haftada okudum o güzeldi evrene giriş ve olaylar açısından diger kitaplar onun kadar iyi gelmedi bana ozellikle surekli ilk kitaptaki olayları surekli anlatmasi baydi.
Ben kitapları çok beğendiğimi söyleyemem. İlk kitap tutunca devamı yapayım demiş altyapısı iyi değil. Betimleme bazen gına getiriyor. İlginc ben en fazla 3. kitabı beğendim tabi bazı yerleri insanı kanser ediyor.

2. kitabı hiç beğenmedim Paul'un hikayesini bitireyimde yeni karakterlere geçip yeni seri kitap yapayım o kadar barizki. 3. kitap devam ettikce lanet okudum yazara.

Son zamanlarda izledim iyi olan hem komedi hem de bilim-kurgu(tam teşekküllü olmasa da) ile harika oyunculuklar birleşince 2 saat hiç sıkılmadım.
Film sıkmıyor, merak uyandırıyor "nolcak, yine ne diyecekler, saçmalıcaklar vs. vs." iyi yedirmişler filme :good:Bir de filmde
Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence olunca tadından yenmiyor.. tavsiye ederim pişman etmez bu film.

Alain Leroy alkolle olan problemleri yüzünden özel bir hastanede tedavi görmektedir. Çok sıkıntılı günler geçirmesine rağmen, eski arkadaşlarıyla tekrar takılmak için hastaneyi terk eder. Fakat arkadaşlarından hiçbiri ona yardımcı olmayacaktır. Tersine Alain'in sıkıntısı gittikçe artacaktır.

Son zamanlarda izlediğim en iyi şey olabilir. Orta çağı bundan daha iyi yansıtan başka bişey varmı bilmiyorum. Direk yumulun.

Son zamanlarda izlediğim en iyi şey olabilir. Orta çağı bundan daha iyi yansıtan başka bişey varmı bilmiyorum. Direk yumulun.

Ulan iyi ki modern çağda yaşıyoruz anasını satayım bunlar ne leş dönemler ya. Koca filmde bir tane erkek yok ki adam yerine koyasın. Alayı puşt alayı pezo ama güzel filmdi. Sonunu bilmediğimden aşırı stres yaptım final dövüşünde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık