Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

DON'T LOOK UP

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.
Yorum: Baktım kimse yazmamış, ekleyeyim dedim. Film güzeldi ben sevdim özellikle siyaset,medya vs gibi konulara iyi değinmiş ve muhtemelen gerçek olsa aynen filmdeki gibi olurdu.. Normalde bu kadar oyuncu bir araya gelse filmler hep çöp olur ama güzel bağlamışlar. Özellikle Ariana Grande sahnelerine bayıldım ve şu Timoetinin her yerden fırlaması sinirimi bozuyor, Hollywooda oyunca kalmadı sanki birazda uzun olmuş gibi geldi.. Bazı yerleri sıktı ama genel olarak gayet güzeldi. İzlenir..
Benim de son izlediğim film bu. Konu olarak hoşuma gitse de bazı şeyleri çok tahmin edilebilir yapmışlar. Di Caprio'nun oyunculuğu olmayıp farklı birisi olsa rolü hüsran derecesine çekebilirdi. Karakterlerin duygusal ifadeleri muhteşem ve gerçekten kendi çevremdeki bazı insanlara mantıklı bir şey anlatırken bu şekilde çıldırıyorum. Goehte'nin dediği gibi, Cahilliğin aksiyona geçişinden daha korkunç bir şey yoktur.

Matrix den geldim şimdi. İhanet resmen seriye. Tek iyi nokta bile yok, tek.

Edit: Allah belanı versin Warner Bros.
Ben de spiderman izledim bir halt anlamadım tam bir nostalji fantazisi olmuş filmlerini izleyenlerin neden beğendiğini anlamakla beraber, çok gereksizdi ya, film yapmamışlar bildiğin gönderme yapmışlar xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık