Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Dostoyevski'nin kitabın derinliğini yakalama imkanları olmasa da güzel bir yapmışlar. Edebiyat uyarlamalarını izlemeye devam. ?

1870 yılı Rusya için bir yıkım ve anarşi yılı olacaktır. Bir grup genç devrimci, ülkede yeni bir düzen kurmak için planlar yapmaktadır. Kanlı devrim söylentileri halkta tedirginlik yaratmıştır. Bu belirsizlik ortamında, grup üyelerinden Şatov adlı bir matbaacı örgütten ayrılmaya karar verir. Ancak örgüt lideri Pyotr’a göre Şatov’un öldürülmesi gerekir. Onun gözünde bu ölüm, örgüt içindeki bağı güçlendirecek eşsiz bir fırsattır.

Ready Player One

Film; enerji krizi yaşamakta olan bir gelecekte, insanların kendini sanal gerçekliğe verdiği bir ortamda geçiyor.

Wade gerçek dünyanın zorluklarından ve sıkıcılığından kaçmak için sanal dünyada geçen 1970 ve 80'ler Amerikan pop kültürü üzerine kurulu bir define avı oyunu olan Oasis'in ütopik evreninde zaman geçirmektedir. Ancak Oasis'in kurucusu olan milyarder hayatını kaybettiğinde geride bir servet bırakmıştır ve servetini sanal dünya üzerinde kurduğu bir hazine avıyla kazanan oyuncuya vadetmektedir. Wade de dünyanın birçok yerindeki oyuncular gibi hazine avına katılır. Ancak bu macera eğlenceli olmaktan çok uzak olacaktır. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları safdışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
İzleyin, izletin. Sonra izlettiğiniz kişiyle tekrar izleyin. Film alıntıları, başka evrenlerin karakterlerinin filme uydurulması ve evrenler(her ne kadar çoğunu görmesek de) çok hoş tasarlanmış. "EXistenZ"ın altında "The Thirteenth Floor"un bir tık üstünde. Organik bir iş olmuş, sevdim. Bu tarz veya "Gattaca", "Equilibrium" tarzı film öneriniz varsa alırım bi' dal.

Orb of Osuvox'un çalışması için gereken büyülü sözleri "nerede duydum" diye düşünüyordum iki saattir;

Venom'u izledim film bana biraz kısa geldi.Adam bir kan emmeyle carnage olmasını pek beğenmedim ayrıca bu kırmızı olan diye korkuyordu.Neden olduğu niçin olduğunu paylaşmalıydı bence.

The da vince code
Filmi daha önce izlediğimi keşiş kendini kırbaçlarken hatırladım başka hiçbir şey hatırlamadığım için film baya heyecanlı gitti.İzlemeyen arkadaşlar varsa önerimdir.
Ben de hemen ikinci filme gideyim.

Sheng Chi ve On Yüzük Efsanesi

Vakit darlığından sinemada izleyemediğime üzülmüştüm ama şimdi internete düştükten sonra izleyince o kadar da üzülmeye gerek yokmuş diye düşündürdü film. Klasik bir MCU filmi. Ama sanki izlediğim versiyonda birkaç kritik sahne kesilmiş gibi hissettirdi. Olaylar aşırı hızlı. Diğer MCU karakterlerinin ilk filmleri de hızlı oluyor zaten de Sheng Chi biraz daha hızlı geldi bana. Genel olarak Çinlilerin ağır kungfu hareketlerini sevmesem de dövüş sahneleri gayet güzeldi. Ana karakterden bir Jackie Chan havası bile sezdim bi ara. Tamam bir Jackie abimiz değil ama dövüş sahnelerinde bol bol yararlanmışlar gibi kendisinden.

Çerezlik izlenebilecek bir film. Buradan korsan link atmak yasak olduğu için korsana karşı şikayet etmek isteyenlere link atabilirim özelden. Çekinmeden şikayet edebilirsiniz. :)

Ekleme: After Credit Sahnesi var.

Red Notice : Bir filmden hiç bu kadar sıkılmamıştım, tamam üç oyuncuyu bir araya getirmişsiniz iyi güzelde abi şu Dwayne abimin hep aynı rolleri cidden sıktı, üstüne Ryan ın rolü bildiğin Deadpool çakmasıydı. Belki Gal Gadot idare ederdi. Çerezlik bile demicem sıkıcıydı yani üstüne üstlük ikinci filmi de gelecek sanırım :(

Olay nereden nereye geldi. Izleyiciyi şaşirtalım diye uçmuşlar. ? Fena değil, boş vakit varsa izlenebilir.

Aytekin Birkon'un yönettiği Cinnet, bir sabah kendisini kocasını öldürmüş şekilde bulan fakat olanlara dair hiçbir şey hatırlamayan Nida'nın bu cinayetin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarma çabasını anlatıyor.

DON'T LOOK UP

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.
Yorum: Baktım kimse yazmamış, ekleyeyim dedim. Film güzeldi ben sevdim özellikle siyaset,medya vs gibi konulara iyi değinmiş ve muhtemelen gerçek olsa aynen filmdeki gibi olurdu.. Normalde bu kadar oyuncu bir araya gelse filmler hep çöp olur ama güzel bağlamışlar. Özellikle Ariana Grande sahnelerine bayıldım ve şu Timoetinin her yerden fırlaması sinirimi bozuyor, Hollywooda oyunca kalmadı sanki birazda uzun olmuş gibi geldi.. Bazı yerleri sıktı ama genel olarak gayet güzeldi. İzlenir..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık