Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Jim Graham, ailesiyle birlikte Şanghay’da iyi koşullarda bir yaşam sürmektedir. Fakat İkinci Dünya Savaşı’nın bütün dünyayı saran ateşinden Şanghay da kurtulamaz ve Japonya tarafından işgal edilir.

İşgal sonucu değişen bütün hayatlar gibi, Jim ve ailesi için de her şey altüst olur. Anne ve babasından koparılarak Japonya’daki bir toplama kampına götürülen Jim, sahip olduğu müthiş hayal gücüyle yaşadığı korkunç ortamı, bir maceranın parçası haline getirmeye çalışır ama koşulların sertliği, Jim’in hayal gücünün bile başa çıkamayacağı kadar keskindir.

The Girl With The Dragon Tattoo (2011)
Güzel filmdi ama kıl olduğum yeri de çok oldu. Öncelikle filmin açılış sahnesi fevkalade. Filmi izlemeye üşenseniz bile o açılış sahnesini izleyin immigrant song çok seksi olmuş. Filmdeki insan üstü yeteneklere sahip süper gacı kendisinin yeteneğinden nüfuzlu adamlar yararlanıyorken böyle bir çevresi ve hayatı varken kıçı kırık bir devlet kurumunda köpeğin tekinin imzalayacağı iki kağıda vereceği üç kuruş paraya ihtiyaç duymaz. Bunun mantıklı bir yanı yok. Sırf bu kadar gereksiz bir icraat yüzünden başına feci şeyler geliyor. Ama gerçekten böyle bir karakterin o devlet yardımı ve prosedürü peşinde amansızca koşmanın izahı yok bana göre. Yine bir başka ana karakter olan araştırmacı gazeteci kardeşimiz ise çok standart ve vefasız bir insan çıktı. Hiçbir ekstra özelliği yok diyebilirim. Filmdeki ana olay çözüldükten sonra bir de bunun hikayesinin sonu gelsin diye tempo değişiyor ve farklı bir film izlemeye başlıyorsunuz. Ayrıca filmin ana hikayesi olan cinayet soruşturması da sonuyla beklenen etkiyi yaratamadı bende. Neyse bütün bunlara rağmen iyi bir film keşke aynı kadroyla devam filmleri de çekilseymiş.

A Time to Kill (1996)
Filmin en vurucu sahnesi avukatımızın "now think her white" dediği yerdi. Bu Amerika'daki ciğersiz redneck kültürüne de yobazlığa da ırkçılığa da saçma salak juri sistemine de kafam girsin demek istiyorum. Filmdeki babanın ceza almamasına sevinsem de nasıl hiçbir ceza almadan kurtulabildiğini kafamda oturtamadım amerikan adalet sistemi enteresan işliyor. Sandra Bullock da filmde çok güzeldi bu kadını normalde beğenmem pek ama bu filmde bayağı çekiciydi. Olduğu sahneler filme tempo ve renk kattı.

Aparajito (1956)

Üçlemenin ikinci filmi bu.
Keşke ilk filmin üstüne direk yapıştırsaydım. Hepi topu 1 saat 50 dakikalık film, neyine üşendiysem..
Çok fazla süre koydum ilk film ile arasına, tam alamadım tadını o yüzden bu ikinci filmin.
Birkaç gün içinde üçlemenin son filmini de izlemiş olurum, ondan sonra önerimi tamamlarım üç filme tek atın diye.

Wes Craven'dan sonra ilk Scream filmi. Geçiş filmi yapmışlar, devamı gelir gibi.

5.filme kadar gelebilen iki karakteri çatır çutur harcadılar. 😐

Apur Sansar (1959)

Yine ağzımıza sıçıldı çok şükür 🙏
İlk film ile ikinci film arasına çok uzun süre koyduğumdan, tadını 1 tık kaçırdım. Sonra dedim ki, 3ünü peş peşe izlemek lazım herhalde falan. Şimdi şöyle diyorum; 1-2 haftayı geçmeyecek müddetçe aralık konabilir. Son önerim bu şekilde yani izlemek isteyenlere.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık