Der siebente Kontinent
Mulholland Dr.
Funny Games.
Moralimi bozdu bu 3 şerefsiz.
Mulholland Dr.
Funny Games.
Mullholland drive'ın nesi sinirini bozdu 10/10 filmDer siebente Kontinent
Mulholland Dr.
Funny Games.
İyi olduğundan bozdu zaten. Bir de hakkında bir şeyler okuyana kadar hiçbir şey anlamadım o da var. Olaylar oluyor dur bakalım diye diye bitirdim filmi.Mullholland drive'ın nesi sinirini bozdu 10/10 film
Lolita izledim kubrick filmi diye meğer 1997 yapımı kubrick' in değilmiş. Film bitince öğrendim. Ama film iyiydi kubrick zaten siyah beyaz çekmiş izlemezdim.
Klasikseverler için bu film unutulmazlar arasındadır zaten.Bu konuya bir göz at. http://www.korsanfan.com/konu/film-noir-kara-film-akımı.7319/ O kadar beğenmen tesadüf değil.Out of the Past (1947)
Aga bu siyahbeyaz amerikan filmlerine bayılıyorum ya. Belki şunun gibi 50 tane film izlemişimdir, içlerinden çürük diyebileceğim en fazla 1-2 tane vardır. IMDB 8.0 vermiş, uygundur.
Önemli değil o filmi görünce atayım dedim.Abi okudum yazıyı ve yorumları, sağolasın bize sağladığın için
Ben özet atmıştım o konuya yoksa nette baya uzun incelemeler var.Ama ben çok analizlerine dalmak istemiyorum filmin keyfini kaçırabilir izlerken.Herşeyi bilip izlemek de iyi değil izleyince görmek daha iyi.İyi ettin abi sağolasın valla, yazı gayet kısa temiz net ve kendini okutturuyor.
Kendim aramaya kalksam şu bilgileri onlarca sayfa okur boş beleş çıkarım o işin içinden xd