sen ne kadar mikemmel bi üye oldun öyle yaYamato tabii ki de
sen ne kadar mikemmel bi üye oldun öyle yaYamato tabii ki de
açtım senin için. 2 dakka değiş@Aiden Benim oyu değiştiremiyorsun sen değil mi? Keşke öyle bir yetkin olsaydı.![]()
Hacım biz Shanks'ın kaç dövüşünü gördük, en güçlü imparator çıksa sen yadırgamazsın başkası yadırgar. Bu işler böyle yazarın aklındaki herkesi tatmin etmez, adam öyle tasalarlamış kurmuş kafasında. Sizinki pimpiriklik.Anakarekter dediğin bir zoro var bir luffy var göze batan.
Biri h.haki ve ryou öğrendi diğeri enma aldı öğrendi. Law ise napiyordu. Tamam bende çok güçlü görmüyorum eski halinden lawı ama arkadaşın bahsettiği şu sebebsiz powerup alınca saçmalamış oluyor.
Örneğin bu arc kid direk bigmoma kafa tutacak kıvamda görürsek ne ara böyle oldu herif? Demez misin. Veya marcoyu bir anda geçse. Bu zaman kadar ne bekliyormuş derler.
Bak dediğimiz şeyler farklı işte. Biz şunu diyoruz kid in gücünü gördük çatıda şimdi bir anda bigmomla 1vs1 atacak kivama geldiyse kurgu değil saçmalık olur buHacım biz Shanks'ın kaç dövüşünü gördük, en güçlü imparator çıksa sen yadırgamazsın başkası yadırgar. Bu işler böyle yazarın aklındaki herkesi tatmin etmez, adam öyle tasalarlamış kurmuş kafasında. Sizinki pinpiriklik.
Luffy ve Zoro kaç dövüşüne yüzde yüzüne vererek başladı abi ben bunları daha önce de yazdım başkasıyla tartışırken. Döngüye sokcan bizi yine.Bak dediğimiz şeyler farklı işte. Biz şunu diyoruz kid in gücünü gördük çatıda şimdi bir anda bigmomla 1vs1 atacak kivama geldiyse kurgu değil saçmalık olur bu
Shanks diyorsun da ona bakarsan yonkoulari da görmedik yıllar önce.
Biz sebebsiz güç artışını saçma bulduğumuzu söylüyoruz.
Yoksa uyanış açar , birşey keşfeder güçlensin öyle.
Law balık canavarlara bile gücünü harcamayıp “benim meyve gücüm şarja bağlı. Dof’a tam güç dalmam lazım” diyordu. O arc’ın başında meyve gücünü dof+fujitora karşısında dayanarak harcayınca performansı düşmüştür o arc.Ben şunu anlamıyorum 3 arc önce doftan ayar yiyen Law ne ara Marco ile aşık atabilecek seviyeye geldi. Güç artışına ne sebep oldu bu karakterin?
Aynı şekilde Kidde öyle.
Muhtemelen Marcodan daha güçlü dönecek Kid. Ama nasıl olacak bu? Uyanış veya h hakiye baglamadigi sürece hiçbir manası yok