İleri silahlanmayı daha bildiğini net göstermemiş adam bir anda h.hakinin ileri seviyesini falan kullanmamalı normalde.
Zoro,Sulong İnu+Denjiro+Kawamatsu+Kinemon'un beraber yaptığı saldırıdan daha güçlüsün yaptı yahu Ashura ile.Sulong İnu ve Neko net bir şekilde Zoro liginde değil.Baya fark var hatta.Ki bu saldırı gücü sadece.Diğer konularda zaten önde herif.Oy değiştirme olsa yamato yapardım. Ben dolunaydaki formlarını düşünerek inu/neko demiştim.
şuan yamato’dan sonra en güçlüler hala onlardır bence. Kidd ve belki law bu arc geçerler.
7/24 sahip olduğu bi hasar değil bu.Zoro,Sulong İnu+Denjiro+Kawamatsu+Kinemon'un beraber yaptığı saldırıdan daha güçlüsün yaptı yahu Ashura ile.Sulong İnu ve Neko net bir şekilde Zoro liginde değil.Baya fark var hatta.Ki bu saldırı gücü sadece.Diğer konularda zaten önde herif.
Luffy'nin baygınken öğrendiği şey. Orada bırakmadıysan hiçbir yerde bırakmazsın .Seriyi bıraktırır bu olay.
Haberi var şu an. Zaten istemsiz bir şekilde yaptı şimdi istemli yapıcak.O kadarı da fazla. Sahip olduğu hakiden bile haberi yokken bunu silahlanma gibi kullanmamalı.
Zoro enmaya daha da hakim oldu dövüş içerisinde.En sonda hakaiyi 1 saniyelik tuttuktan sonra da Ashura atağına bilinçsizce h.haki ekleyi kesti Kaido'yu.Diğer ataklarına h.haki ekleyemediği için bu kadar güçlü olmasada net bir zarar verememişti.7/24 sahip olduğu bi hasar değil bu.
Enma’yı bastığında nefes nefese kaldı ilk seferde bile. Enma kullanmadığında çizik atamıyor.
Enma’yı kullandığında bile deriyi aştı ama adamın üstünde bi yara yoktu. Ashura anca yara bıraktı.
ashura+enma kullanarak karşılık verecek değil her saldırıya. Şuan inu/neko’nun hasar gücü genel olarak daha yüksek. İsimli saldırı çarpıştırmaya kalkışırsalar zararlı çıkabilirler anca.
O formdayken hız dezavantajları da olmaz.