Hala Kid ama sevmediğimden Zoro'ya bastım xd
?Zorocu muydun sen?Hala Kid ama sevmediğimden Zoro'ya bastım xd
Bu listede en sevdiğim zoro ama genel bir sıralama yapsam?Zorocu muydun sen?
Başka bir karakterin güçlü olduğunu düşünüp, yine de Zoro'ya atmak tam bir Zorocu hareketi gibi geldi.Bu listede en sevdiğim zoro ama genel bir sıralama yapsam
1 Luffy
2 Akainu
3. sıra için birkaç kişi sayabilirim işte belli biri yok. Zoro'da onlardan biri.
Kid'e oy vermeye elim gitmiyorBaşka bir karakterin güçlü olduğunu düşünüp, yine de Zoro'ya atmak tam bir Zorocu hareketi gibi geldi.
Hater olma yav ne düşünüyorsan ona oyu ver geç. En sevdiğin karakter hangisi değil konu. :/Kid'e oy vermeye elim gitmiyor
Haklısın :/ Zaten ilk geldiğimde Kid'e vermiştim ama çatıda hiç beklenileni yapamadığından değiştirmek için bahanem olmuştu .dHater olma yav ne düşünüyorsan ona oyu ver geç. En sevdiğin karakter hangisi değil konu. :/
Çatıda yapamadı ama daha adam akıllı ısınmadı gibi. Adam ayakta devam ediyor. Zoro ile Luffy elenip geri gelecek o sırada.Haklısın :/ Zaten ilk geldiğimde Kid'e vermiştim ama çatıda hiç beklenileni yapamadığından değiştirmek için bahanem olmuştu .d
Adaya ek bir güç gelerek Bm'yi indirecekler gibi geliyor bana. Elbaf'a kalmamalı Bm. Law+Kid+Ek güç vs Bm olacak bence. O yüzden zaten en güçlü 3. kişi gibi geliyor bana Kid.Çatıda yapamadı ama daha adam akıllı ısınmadı gibi. Adam ayakta devam ediyor. Zoro ile Luffy elenip geri gelecek o sırada.