Zanpakutosu rüzgâr yapar serinlerizNapacan adada onunla? Elinden hiç-bir iş gelmez. :///
Zanpakutosu rüzgâr yapar serinlerizNapacan adada onunla? Elinden hiç-bir iş gelmez. :///
Seira'da karar kıldım.Hem güzel,hem kibar,hem güçlü.Üstelik uzun ömürlü.Ben 60 yaşında ossan olduğum zaman o hala güzelliğini koruyor olacak.Her türlü iş görür yaniErza veya Seira.
Herkes yanına kadın karakter almak istemiş de sanki aldığınız kadınlar size bakacak. Adanın bir köşesine postalanacaksınız.Napacan adada onunla? Elinden hiç-bir iş gelmez. :///
Kılı tüyü sıkıntı yaratır.
Öz güven pompala kendine birazHerkes yanına kadın karakter almak istemiş de sanki aldığınız kadınlar size bakacak. Adanın bir köşesine postalanacaksınız.
Chopper kafa biri. Ayrıca doktor bir kere. Ayrıca güçlü de. Hayvanlarla da anlaşabiliyor. Tam bir hayat arkadaşı.
Niye öyle diyorsunHerkes yanına kadın karakter almak istemiş de sanki aldığınız kadınlar size bakacak. Adanın bir köşesine postalanacaksınız.
Chopper kafa biri. Ayrıca doktor bir kere. Ayrıca güçlü de. Hayvanlarla da anlaşabiliyor. Tam bir hayat arkadaşı.
Souma izlemedin veya okumadın diyorum o zaman. Rindou işte. Rindo KobayashiKızıl saçlı ve iyi yemek yapmasını bilen bir kadın karakter diyorum. Ama isim gelmiyor aklıma
shokugeki no souma izlemedim okudum izlemelimiyimSouma izlemedin veya okumadın diyorum o zaman. Rindou işte. Rindo Kobayashi
shokugeki no souma izle veya oku.
Okuduysan izlemeye gerek yok ya, ama güncel misin? Yakında animesi gelecek onu izlersin.shokugeki no souma izlemedim okudum izlemelimiyim