Rindou yılan, kertenkele, börtü böcek ne haşerat varsa yedirir orda sana. Sen dur.Ben Rindou'yu alırdım. @Alpamis sende git Erina'yı al da gör, sonra daha bize Erina demezsin.
Sadece dövse iyi yine.
Rindou yılan, kertenkele, börtü böcek ne haşerat varsa yedirir orda sana. Sen dur.Ben Rindou'yu alırdım. @Alpamis sende git Erina'yı al da gör, sonra daha bize Erina demezsin.
Sadece dövse iyi yine.
Bu kızlar da garip ya hem derler siz erkekler odunsunuz sonra da giderler en odun karakteri seçerler. ^^İçkici, gece içip içip döver bi de tıynetsiz.
Tribimi yeri gelince atardım ama rahat olması için çabalarım sen bu kadar negatif olmasana.^^ insanlara malzeme verisyorsun.Adama trip atar durursun sen. Özlü sözler falan dayanamazdı valla. Zoro böyle şeylere gelemez. Adam rahatı seviyor.
Ahaha.
İşte adada aç kalmayız. Dışarıdan yemek sepeti var mı?Rindou yılan, kertenkele, börtü böcek ne haşerat varsa yedirir orda sana. Sen dur.
+1Bu kızlar da garip ya hem derler siz erkekler odunsunuz sonra da giderler en odun karakteri seçerler. ^^
Zaten yemek içmek gırla diyor konuda. Rindou bilemiyorum, arada dalıp kırlangıç falan izliyor. İki sohbet etsen garip garip şeyler söylüyor falan.İşte adada aç kalmayız. Dışarıdan yemek sepeti var mı?
Yokk artık başka ne yapmasını bekliyorsunuz. ??^^Ben Rindou'yu alırdım. @Alpamis sende git Erina'yı al da gör, sonra daha bize Erina demezsin.
Sadece dövse iyi yine.
Mihawk sana ne etti Şaka şaka acıma vampire... Uyduramamıyorum senin gibiMihawk'ı alırdım yanıma falakaya yatırırdım tüm gün.
Ben Rindou'yu alırdım. @Alpamis sende git Erina'yı al da gör, sonra daha bize Erina demezsin.
Sadece dövse iyi yine.