İzlemedim/Okumadım Ama indirmiştim galiba animesini. Bakmam lazım.Souma izlemedin veya okumadın diyorum o zaman. Rindou işte. Rindo Kobayashi
shokugeki no souma izle veya oku.
İzlemedim/Okumadım Ama indirmiştim galiba animesini. Bakmam lazım.Souma izlemedin veya okumadın diyorum o zaman. Rindou işte. Rindo Kobayashi
shokugeki no souma izle veya oku.
O konulara girmeyelim.Öz güven pompala kendine biraz
Erza falan yazan var. Erza dağa taşa şeyder de sizin aklınızdakini yapmaz. Seni de Chopper seçmeye davet ediyorum.Niye öyle diyorsun
Yok ben sinirlendirmem sessizce izlerim yemekte yaparım. ^^ Gidip ağaçları keser.Her gün sana üstünlük taslasın da gör sen, hala Erina diyo ya.
Sizin içiniz fesat.
Zoro bu sinirlendikçe seni keser.
Konu yemek işte ama sadece yemek değil ya, açıklık var ama Op daha rahatsız edici, bu göze batmıyor. onun için izlemiyoruz. Şans mutlaka ver. Bu konuya bekleriz.@Daredewill Gerçekten o kadar iyi mi bu seri?Konusu hiç ilgi çekici gelmedi animesinden de bir kaç bölüm baktım ama sonra bıraktım.Epey seveni var.Şans versem mi?
İzlemen lazım, ıssız ada konusu açılınca öyle düşünmezsin işte.İzlemedim/Okumadım Ama indirmiştim galiba animesini. Bakmam lazım.
Ben diyordum yemek animesi ne olacak diye. Bildiğin gaza getiriyor insanı yahu. Kesinlikle denemeni öneririm.@Daredewill Gerçekten o kadar iyi mi bu seri?Konusu hiç ilgi çekici gelmedi animesinden de bir kaç bölüm baktım ama sonra bıraktım.Epey seveni var.Şans versem mi?
Erza'nın nasıl biri olduğunu bilmiyorum Çöppır'ı pek sevmiyorum seçmem onu Bizim aklımızdaki derkenO konulara girmeyelim.
Erza falan yazan var. Erza dağa taşa şeyder de sizin aklınızdakini yapmaz. Seni de Chopper seçmeye davet ediyorum.
Vakit kaybı.@Daredewill Gerçekten o kadar iyi mi bu seri?Konusu hiç ilgi çekici gelmedi animesinden de bir kaç bölüm baktım ama sonra bıraktım.Epey seveni var.Şans versem mi?