Evet haklısın.Su herifi abartmayin ya en fazla tas catlasa 2 tane shibukai alir oda kuma +buggy yada kuma + moria velki oda kalmis mihawk kuma doff diyorsunuz ? Doffy neredeyse amiral seviseyinde derossada gorduk dayankkliligink

Evet haklısın.Su herifi abartmayin ya en fazla tas catlasa 2 tane shibukai alir oda kuma +buggy yada kuma + moria velki oda kalmis mihawk kuma doff diyorsunuz ? Doffy neredeyse amiral seviseyinde derossada gorduk dayankkliligink
Vay be Amiral anca 2 Shichi alıyor... Denizciler dükkanı kapayıp gitmeli bence.Su herifi abartmayin ya en fazla tas catlasa 2 tane shibukai alir oda kuma +buggy yada kuma + moria velki oda kalmis mihawk kuma doff diyorsunuz ? Doffy neredeyse amiral seviseyinde derossada gorduk dayankkliligink
İşte bunlar hep haki.Mf de Oars in bacağını kopartan Doffy, Luffy den yarım kilo et alamadı.
Amirali sen gozunde ne cok buyuttun ya ? Doffy , mihawk amiral seviyesinde adamlar ? Shibukailerin en gucluleri bir amiral bu ikisini yenecek ? K.bakmada 3 yasindaki coocuk bile gulerVay be Amiral anca 2 Shichi alıyor... Denizciler dükkanı kapayıp gitmeli bence.
Oars hamtal ve buyuk ondan olabilir mi .?Mf de Oars in bacağını kopartan Doffy, Luffy den yarım kilo et alamadı.
Su herifi abartmayin ya en fazla tas catlasa 2 tane shibukai alir oda kuma +buggy yada kuma + moria velki oda kalmis mihawk kuma doff diyorsunuz ? Doffy neredeyse amiral seviseyinde derossada gorduk dayankkliligink
Ben Amirali ne büyütücem beAmirali sen gozunde ne cok buyuttun ya ? Doffy , mihawk amiral seviyesinde adamlar ? Shibukailerin en gucluleri bir amiral bu ikisini yenecek ? K.bakmada 3 yasindaki coocuk bile guler
Bence sacmalamak, baya bi şansı vardı ama ne hikmetse yapmadı.İşte bunlar hep haki.
Fuji, Buggy'yi dünyanın çekirdeğine kadar gönderir yer çekimi ile. :/Oldu olacak Buggy'de takılsın Fuji. Kesilmesi imkansız ne de olsa.
Ben ondan bahsetmiyorum, o kadar savas gerçekleştirdiler, kopan yada iz birakilan bir yer yok. Ama Doffynin vslerine baktığımda herkese bir imza bırakmış, Luffye o kadar darbe atmasına rağmen adam akıllı bir zarar vermedi.Oars hamtal ve buyuk ondan olabilir mi .?