Issho ve Kuzan ham yapar. Gerçekleşecek her senaryoda onlar kazanır. Fark çok.
Şunu demek istedim. Dof ile orada vs atsaydı Kuzanın yenileceğini düşünmüyorum demek istedim. Bir şey yapmadığına göre tek sebep Smoker olamaz ... Dof ileri gitseydi gene de cevap vermicek miydi verecekti elbet ben sadece öyle bir nedenden dolayı Mingo ya bir şey yapmadığını düşünüyorum o yüzden.... Bildiği şeyler olabilir. Sonuçta amiraldi ya da şu anda neyse artık ...O Doflamingo fanboyu'da sen niye kutsallara bağlıyorsun ki? Kuzan'ın arkadaşı tehlikedeydi asıcam kesicem hepinizi diye böğüren Doflamingo'nun elinden kurtardı. Doflamingo'yu öldürse eline ne geçer? Dof'ta zaten bir iki laf sokmaya çalışmaktan öteye gidemedi. Sonra da aldı voltasını.
Fark çok falan değil.Son sayılarda gördük bir amiral bir lordu övüyor.Kendinden aşağıysa neden övsün.Weevil bir lord amiral kolu aldığı söyleniyor.Bakın amiralden güçlü olması gayet mümkün bunu yapabiliyorsa.Üstelik bir yonko olan teachin peşine düşüyor öldüreceğim diyordu galiba.Tabii size göre seride herkes boş atar yaptığı için önemi yok.Issho ve Kuzan ham yapar. Gerçekleşecek her senaryoda onlar kazanır. Fark çok.