Tam tersi de olası bu durumda.Aokiji de ipleri dondurabilir.Uyanış hamlesi olmasa mesela Aokijiye karşı ben pek şans vermezdim alan üstünlüğünden dolayı ama uyanış işi değiştiriyor.Karşıda ki Kuzan bile olsa Doflamingo'u kolay yenemez. Hatta bayağı uğraşır.
Uyanış ile etraftaki buz kütlesinin ipe dönüşebilecegini düşünüyorum şahsen.
Kuzan alır eninde sonunda ama Doflamingo zorlu bir rakip.
Ağzımdan aldın. Mingo'nun ipleri sanat eserine dönüştürür Aokiji. Denizi 3 saniyede donduran adam bu denizi! Kuzan affetmez. Mingo Kuzan'ı biraz oyalasın kafi. Öteki tarafın işi çok uzun değil zatiTam tersi de olası bu durumda.Aokiji de ipleri dondurabilir.Uyanış hamlesi olmasa mesela Aokijiye karşı ben pek şans vermezdim alan üstünlüğünden dolayı ama uyanış işi değiştiriyor.
Dofa yardıma gelirdi?! Bu olmadı bak!Dofy, Kuzan veya Fuji'yle can çekişirken Mihawk amirali paketler çoktan ve ardından Dof'a yardıma gelir. Geride kim kaldıysa vay haline. Mutlu son.
Ben de onu diyorum işteDofa yardıma gelirdi?! Bu olmadı bak!
Mihawk geldiğinde, Mingo geri çekilir, yaralarını sararmaya başlardı. Sonra diğerini de paketlerdi Şahin Göz
Eh yani.Biri kazananı belirtmek için zar atar diğeri kanki allaha emanet ben kaçar derAğzımdan aldın. Mingo'nun ipleri sanat eserine dönüştürür Aokiji. Denizi 3 saniyede donduran adam bu denizi! Kuzan affetmez. Mingo Kuzan'ı biraz oyalasın kafi. Öteki tarafın işi çok uzun değil zati
katılıyorum.kuzan 2 sini birden alır tek başına.