Kendisini çok sevmiştim ve baya merakla takip ediyordum. Cehenneme döndürülünce de üzülmüştüm ve geri dönmesini beklemiştim.Oylamada göremeyince üzülmüştüm bayağı.
Anketi yaparken kendisini unutmuşum.

Kendisini çok sevmiştim ve baya merakla takip ediyordum. Cehenneme döndürülünce de üzülmüştüm ve geri dönmesini beklemiştim.Oylamada göremeyince üzülmüştüm bayağı.
Omni Man'in hareketlerinde çok da derine dalmamak lazım. Ben ilk kahraman birliğini yok etmesine de pek tatmin edici bir cevap veremedim mesela![]()
Onu bilmem ama Darkwing'i dövdüğü iyi oldu. Bir yerleri kalkmıştı onun.Omni Man'in hareketlerinde çok da derine dalmamak lazım. Ben ilk kahraman birliğini yok etmesine de pek tatmin edici bir cevap veremedim mesela![]()
Dark blood baya orjinal ve sevilesi karakterdi halbuki.Kendisini çok sevmiştim ve baya merakla takip ediyordum. Cehenneme döndürülünce de üzülmüştüm ve geri dönmesini beklemiştim.
Anketi yaparken kendisini unutmuşum.Düşündüm hangi karakterler vardı falan diye bir türlü aklıma gelmedi. Üzüntüden herhalde öyle bir karakter olduğunu aklımdan tamamen çıkarmışım.
![]()
Aynen. Klasik özgürlük ve demokrasi getiren tip işte.Omni Man'in hareketlerinde çok da derine dalmamak lazım. Ben ilk kahraman birliğini yok etmesine de pek tatmin edici bir cevap veremedim mesela![]()
Bitirdim.Sezonu bitirdin mi? :/
Sen ona dövme mi diyorsunOnu bilmem ama Darkwing'i dövdüğü iyi oldu. Bir yerleri kalkmıştı onun.
Bitirdim.
Çabuk ölmesi onun sorunu.Sen ona dövme mi diyorsun![]()