Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Omni Man'in hareketlerinde çok da derine dalmamak lazım. Ben ilk kahraman birliğini yok etmesine de pek tatmin edici bir cevap veremedim mesela :bilmem:
Mark güçlerini kazandıktan sonra Omni triplere giriyordu. Sonrasında da kahramanları hallediyor.

Mark eğer o grup yok edilmese onlarla birlikte hareket edecekti. Dünyayı koruma amacı edinecekti ve daha da güçlenecekti. Yarın bir gün onlarla birlikte saf alıp dünyayı Omni-man'e karşı koruyabilirdi.

Sebebi bu bence.

Her şeyin bir cevabı olur önemli olan tatmin edip etmemesi.
@Monkey D. Luffy de mesela o diğer gezegeni yok etmesine bir cevap yazdı, onu tatmin etmiş olabilir verdiği cevap ama bana yetmedi.

Tabi çok büyük sorunlar değil bu söylediklerim, bu kadar kusur kadı kızında da olur bence.

@Monkey D. Luffy yazmış da, ben de ekleme yapayım. İnsanları köle yapacak bir sistem kuracaklar, Mark'ın buna karşı çıkacağını anladığı an hemen harekete geçti. Mark'ın güçleri olmasa da kahramanları yok ederdi. Çünkü buna engel olmaya çalışacaklardı.

Mark güçlerini kazandıktan sonra Omni triplere giriyordu. Sonrasında da kahramanları hallediyor.

Mark eğer o grup yok edilmese onlarla birlikte hareket edecekti. Dünyayı koruma amacı edinecekti ve daha da güçlenecekti. Yarın bir gün onlarla birlikte saf alıp dünyayı Omni-man'e karşı koruyabilirdi.

Sebebi bu bence.
Güzel sebep, Mark'ın şansı o ekiple daha fazla olurdu bu da bizi Omni Man'in Mark'la olan ilişkisinde neden bu kadar kayıtsız kaldığına tekrar götürüyor, üstelik o ekibin tamamını aynı yere toplayıp öldürmeye çalışması da çok büyük saçmalıktı, daha rahat bitirebilirdi işi :bilmem:

Sebebi bu bence.
İyi de hepsi birlikteyken bile çok bir şey değişmiyordu ki. Red Rush'ı aradan çıkardığı anda zaten işleri bitmişti. O yüzden ilk onu öldürdü bence zaten.

Güzel sebep, Mark'ın şansı o ekiple daha fazla olurdu bu da bizi Omni Man'in Mark'la olan ilişkisinde neden bu kadar kayıtsız kaldığına tekrar götürüyor, üstelik o ekibin tamamını aynı yere toplayıp öldürmeye çalışması da çok büyük saçmalıktı, daha rahat bitirebilirdi işi :bilmem:
Duyulmadan tekte hallediyor işte :T Birine tek gitse duyulsa isyan hareketi başlamaz mı

Adam dövüşten sonra komaya girdi. Fazladan 1 kahraman bile bazı şeyleri değiştirirdi.
Onun sebebi hepsine aynı anda ayan beyan dalmasıydı. Ayrıca Mark'ın gücü ile babasına yapabildikleri ortada. Katliam sırasında o ekibin içinde olması çok bir şey ifade etmezdi Omni-man için.

Onun sebebi hepsine aynı anda ayan beyan dalmasıydı. Ayrıca Mark'ın gücü ile babasına yapabildikleri ortada. Katliam sırasında o ekibin içinde olması çok bir şey ifade etmezdi Omni-man için.

Teke tek dalıp durumu açık etse herkes ona karşı birleşirdi. Kötüler dahil.

Teke tek dalıp durumu açık etse herkes ona karşı birleşirdi. Kötüler dahil.
Adam teke tek kapışma yapmaz ki niye öyle kapışma diyorsun tek atıp geçecek. O ekibin bir aradayken Omni'yi bence yenme ihtimali(Çok değil ama var) bile vardı çok mal gibi kapıştılar en sağlam adamları ilk başta öldü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık