Paralel evren.Tam olarak komik olan kısım nedir üstadım?
Paralel evren.Tam olarak komik olan kısım nedir üstadım?
Marvelden kalan ön yargı.Bende de var aynısı.Hem sanki asıl evrende olan olayların önemini azaltıyorBi hikayenin içine Multiverse girince kusasım geliyor artık.
Azaltıyor tabi. Multiverse dalgasının en büyük sıkıntısı da bu zaten. Yaşanmış, yaşanacak bütün olayların ve karakterlerin değeri düşüyor.Marvelden kalan ön yargı.Bende de var aynısı.Hem sanki asıl evrende olan olayların önemini azaltıyor
Doflamingo gözlüğü onunki.Çizim kalitesi düşmüş. Çizgi romanını hızlıca okuyup geçtiğim için diziye göre yazacağım.
Mantık hataları giderek artıyor.
Patlama üzerinden aylar geçmiş, hâlen öyle duruyor orası. Bir de Pentagon'un kullandığı bir yerdi orası. Rastgele bir ailenin evi değil. Donald da gidip iki toz silkmeyle gözlük buluyor. Tiner çekip mi yazdınız senaryoyu?
Galaktik Federasyon'un en güçlü olmasını beklediği Allen bile tokat manyağı oluyorsa bu Federasyon niye ayakta kalıyor? Başlarındaki eleman diyelim ki içeriden çökertiyor, gerek mi var? Zaten en güçlü olması umulan adam bir tanesini bile yiyemiyor.
Viltrum genleri çok saftı, her haltı baskılardı. Böceğin genini bastıramamış.
İlk sezonun hatrına izlenecek bir sezon olmuş, 4. bölümdeki dövüş dandikti ayrıca. İlk sezondaki İmmortal vs. Omniman dövüşü bunlara nal toplatır.
Çizim kalitesi düşmüş. Çizgi romanını hızlıca okuyup geçtiğim için diziye göre yazacağım.
Mantık hataları giderek artıyor.
Patlama üzerinden aylar geçmiş, hâlen öyle duruyor orası. Bir de Pentagon'un kullandığı bir yerdi orası. Rastgele bir ailenin evi değil. Donald da gidip iki toz silkmeyle gözlük buluyor. Tiner çekip mi yazdınız senaryoyu?
Galaktik Federasyon'un en güçlü olmasını beklediği Allen bile tokat manyağı oluyorsa bu Federasyon niye ayakta kalıyor? Başlarındaki eleman diyelim ki içeriden çökertiyor, gerek mi var? Zaten en güçlü olması umulan adam bir tanesini bile yiyemiyor.
Viltrum genleri çok saftı, her haltı baskılardı. Böceğin genini bastıramamış.
İlk sezonun hatrına izlenecek bir sezon olmuş, 4. bölümdeki dövüş dandikti ayrıca. İlk sezondaki İmmortal vs. Omniman dövüşü bunlara nal toplatır.
Böceğin genini bastırıyor zaten ileride.
Renk yine aynı kalmıyor muydu? Mor, pempe renkli takılıyorlardı diye biliyorum.