Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
son zamanlarda izledikten sonra pişmanlık hissi uyandıran nadir eserlerden oldu. Diğeri mortal kombat....
-karakter ve güç tasarımları leş ve ötesi. lise öğrencilerine mi tasarlatmışlar acaba demeden alamadım kendini. Çizimler allaha emanet zaten.
-hikaye: bir hikaye var mıydı ki:d o sabah akşam bok atılan kepşitlerden hallice bir hikaye ve kurgu..... Tam ABD işi çöplerden....
-hele hele mark ve ***** denen aptal şeyin iletişimi. izlerken canıma kıyasım geldi. bu kadar mı ucuz diyalog ve olay örgüsü olur ya. Kore çöpü mü izliyorum diye kendimden şüphe ettiğim zamanlar oldu.... Amazon bey napıyorsunuz allah aşkına demekten kendimi alamadım birçok kez....
-halk zaten cyberpunk yapay zekasından hallice:d bir tek son iki bölümdeki yıkımdan etkilenmiş gibi görünüyorlardı:d
pişmanlıkla dolu 8 bölüm. benim için tek artısı omni-man oldu. Çok ucuz bir eser. Amazon'un böyle bir projeye el atması sevindirmişti. Ama bu kadar kötü bir iş beklemiyordum kendilerinden...
sevgi ile kalın....
70 sayfada ilk defa dizi hakkında kötü bir yorum gördüm nihayet. İyi ki varsın keko reis

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık