Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Debbie Omni-man'i 1-2 sezona kedi gibi yapar.
Omni'nin öyle demesi öyle olduğunu göstermiyor. Debbie'nin Omni tercihi kendisi için üzücü olsa da Omni'nin kalbindeki merhameti uyandırmış olması dünyayı kurtardı. Hatta bu yakılan kıvılcımla bütün evreni Viltrumlular'dan kurtarmış olacak. Omni dünyaya geldiğinde Debbie reyiz tarafından adam edilmeseydi şimdi Mark dahil tüm dünyanın helvası yenmişti. Omni yok edeceği sıradaki gezegene doğru yola çıkmıştı.
Tüm dünyayı fethettim ama bi senin kalbini fethedemedim mi olacak şimdi. Sözler ve eylemler tutmuyor birbirini ona katılıyorum zaten. Omni abiyi gezegeninde cezalandirirlar idam bile edebilirler başarısızlık tahammülleri yok gibi Viltrumlarin. O sıra Mark kurtarır o zaman yumuşar tamamen.

Tüm dünyayı fethettim ama bi senin kalbini fethedemedim mi olacak şimdi. Sözler ve eylemler tutmuyor birbirini ona katılıyorum zaten. Omni abiyi gezegeninde cezalandirirlar idam bile edebilirler başarısızlık tahammülleri yok gibi Viltrumlarin. O sıra Mark kurtarır o zaman yumuşar tamamen.
Mark adamı neden kurtarsın ? Bir de nasıl kurtarsın ? Ağzını yüzünü eline vermezler mi xD

Sonuç olarak Debbie reyize hakkını teslim edelim. Naruto'da Iruka neyse Omni için Debbie odur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık