Machine Head > Doflamingo.Machine Head'in auto tune sesini sevmiştim. Depremci amcayı gösterdiler onu göstermediler. Tamamen seri için bitti herhalde.
Machine Head > Doflamingo.Machine Head'in auto tune sesini sevmiştim. Depremci amcayı gösterdiler onu göstermediler. Tamamen seri için bitti herhalde.
Omni bundan sonra iyi olacak demiyorum. Olabilir de tabi. Ama sezon finalinde vazgeçip gitmesi bile yeterli. Debbie reyiz yapacağını yaptı.Olay buna dönecekse klişe olur
Debbie Omni-man'i 1-2 sezona kedi gibi yapar.
Tüm dünyayı fethettim ama bi senin kalbini fethedemedim mi olacak şimdi. Sözler ve eylemler tutmuyor birbirini ona katılıyorum zaten. Omni abiyi gezegeninde cezalandirirlar idam bile edebilirler başarısızlık tahammülleri yok gibi Viltrumlarin. O sıra Mark kurtarır o zaman yumuşar tamamen.Omni'nin öyle demesi öyle olduğunu göstermiyor. Debbie'nin Omni tercihi kendisi için üzücü olsa da Omni'nin kalbindeki merhameti uyandırmış olması dünyayı kurtardı. Hatta bu yakılan kıvılcımla bütün evreni Viltrumlular'dan kurtarmış olacak. Omni dünyaya geldiğinde Debbie reyiz tarafından adam edilmeseydi şimdi Mark dahil tüm dünyanın helvası yenmişti. Omni yok edeceği sıradaki gezegene doğru yola çıkmıştı.
Dark Blood'la güzel ikili olurlardı.Konu nedir bilmiyorum ama Titan adamdır.
Yıkıl karşımdanMachine Head > Doflamingo.
Mark adamı neden kurtarsın ? Bir de nasıl kurtarsın ? Ağzını yüzünü eline vermezler mi xDTüm dünyayı fethettim ama bi senin kalbini fethedemedim mi olacak şimdi. Sözler ve eylemler tutmuyor birbirini ona katılıyorum zaten. Omni abiyi gezegeninde cezalandirirlar idam bile edebilirler başarısızlık tahammülleri yok gibi Viltrumlarin. O sıra Mark kurtarır o zaman yumuşar tamamen.
Yapacak bir şey yok. Klişeyi başka şeylerle bozmaya çalışıyor zaten. Omni-man o yola doğru gidiyor.Olay buna dönecekse klişe olur
Yer altındakilerin zincirlerini elinde tutuyordu.Machine Head > Doflamingo.
Sonuç olarak Debbie reyize hakkını teslim edelim. Naruto'da Iruka neyse Omni için Debbie odur.Tüm dünyayı fethettim ama bi senin kalbini fethedemedim mi olacak şimdi. Sözler ve eylemler tutmuyor birbirini ona katılıyorum zaten. Omni abiyi gezegeninde cezalandirirlar idam bile edebilirler başarısızlık tahammülleri yok gibi Viltrumlarin. O sıra Mark kurtarır o zaman yumuşar tamamen.
Bazı yerlerde sanki rap yapacakmış gibi geliyordu.Machine Head'in auto tune sesini sevmiştim. Depremci amcayı gösterdiler onu göstermediler. Tamamen seri için bitti herhalde.
Allen var ekip kurar galaksiler arası. Asiler toplanmiyor muydu? xD Savaş acmisken kurtarılır arada. Hem babaya küslük olmazMark adamı neden kurtarsın ? Bir de nasıl kurtarsın ? Ağzını yüzünü eline vermezler mi xD