Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Ya keko ne boş beleş sallamışsın su seriye be olum :/ Serinin ederi belli bir sıkıntı olmaz da senin gibi seksi bir kardeşimize yakışmadı bu tarz bir icraat.

Diziyi 1 günde bitirdim. 1. bölümün sonu, 5. bölümün sonu ve finaldeki Omni vs Mark güzeldi. Seslendirme ekibi de başarılı. Nazi önderi Schillinger reis Omni Man'i harbiden iyi seslendirmiş. Tek hoşuma gitmeyen mevzu diziye yine beyaz, siyah, gay, lezbiyen vs. ne varsa koymuşlar. Son dönem dizilerinde bu olay gerçekten baydı.

Anlamak isteyene demek istediğim şey çok net.
Koca hikayede bir tane gay çift var. Amerika dediğin de nüfus olarak beyaz dışı insan kaynayan bir ülke. Yakın bir zamana kadar neredeyse hiç gösterilmemiş olmaları ya da belki de Türkiye'de durum onlardan farklı diye ülke gerçeklerine bu kadar tepki göstermen çok saçma.
Asıl takılman gereken Dünya diye sadece Amerika'yı işlemiş olmalarıyken üstelik.

Diziyi 1 günde bitirdim. 1. bölümün sonu, 5. bölümün sonu ve finaldeki Omni vs Mark güzeldi. Seslendirme ekibi de başarılı. Nazi önderi Schillinger reis Omni Man'i harbiden iyi seslendirmiş. Tek hoşuma gitmeyen mevzu diziye yine beyaz, siyah, gay, lezbiyen vs. ne varsa koymuşlar. Son dönem dizilerinde bu olay gerçekten baydı.
Dizi o kadar abartmamış bu işi. Siyahı kız bence hiç rahatsız etmiyor. Şu ufalıp küçülen kahraman da erkekmiş onu kız yapmışlar.

Gay olan çocuk zaten öyleymiş çizgi romanda da.

Bu kadar değişiklik var. Öyle Netflix gibi abartıp sürekli mesaj verme kaygısı yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık