Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
CS'nin kanalında ve burada görünce başladım ve bitirdim. Vakit kaybı diyemem ama yani etkilendim dersem de yalan olur. Benlik değilmiş.
İki kez ölen İmmortal. Hele Omni Man'den intikam almak için acele etmesi ve ikinci kez ölüme gitmesi yok mu... Kahkaha attım.

Son düzenleme:
Atom Eve'n gücünün çok absürt olmasına rağmen bana nedense yapabileceklerine göre bayağı zayıf göründü.Sonuçta her şeyi atomlarına bölüp onları değiştirip tekrar oluşturabiliyorsun.
Animasyonda bir yerde güç sınırlaması falan aldı da ben mi görmedim.Yani bence bu güç bulunduğu dünyanın en güçlüsü olabilir.

Atom Eve'n gücünün çok absürt olmasına rağmen bana nedense yapabileceklerine göre bayağı zayıf göründü.Sonuçta her şeyi atomlarına bölüp onları değiştirip tekrar oluşturabiliyorsun.
Animasyonda bir yerde güç sınırlaması falan aldı da ben mi görmedim.Yani bence bu güç bulunduğu dünyanın en güçlüsü olabilir.
Omni-man'ın rüzgarı geçse yanından tek yer. Vücudu normal insan gibi duruyor. Silah falan sıksalar da ölür yani. Bu haliyle en güçlü olamaz.

Vücudu normal insan vücudu. Hız, dayanıklılık, güç gibi şeylerden yoksun gözüküyor.

Dünyalı olarak demiştim orada ben.
Silah sıksalar mermiyi ya da lazeri atomlarına bölüp onları değiştirip daha değişik şeyler yapamaz mı.
Omni man üzerinden örnek vermemin sebebi en büyük tehdidin o olmasından ötürü. Bu adamla dövüşebilen karakterler var dünyada. Ama Eve Omni'den bir darbe alsa direkt ölür bence. Her türlü mermiyi engelleyebilir ama oldu da engelleyemedi diyelim kıçı kırık bir silahtan çıkan mermi ile ölme ihtimali var. En güçlü değil de en yararlı kahraman deriz ama açık ara.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık