Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Kadın da mal aslında lan adam resmen psikopat olduğunu alttan alttan belli etmiş buna rağmen yıllarca hiç şüphelenmemiş anasını satayım. Bira göbekli şeytan olmasa mal geldi mal gidecekti kadın.
Şimdiye kadar hiç bir falsosu olmamış. Dünyayı kurtarıp çocuğuna bakıyor niye şüphelensin. Küçük bir şüphe duyup araştırması bile büyük cesaret bence.

Şimdiye kadar hiç bir falsosu olmamış. Dünyayı kurtarıp çocuğuna bakıyor niye şüphelensin. Küçük bir şüphe duyup araştırması bile büyük cesaret bence.
Bu ego ve kibirle elbet falso vermiştir. Adam çocuğuna bile bok parçasına bakarmış gibi bakıyor kadın imana getirmese.
Adamın güçsüzlüğe tahammülü yok. Kadını iyi öldürmemiş.
Dizideki en ölü yatırımı da bu abazan robot yaptı. Sürekli yaşı küçülen biriyle taş çatlasın üç beş ay birlikte olabilmek için kendini ergen yaptı. Tarih böyle bir yokluk görmemiştir. Bir de bir boka yarasa gam yemeyeceğim ortalıkta deha diye geziyor xiaomi'nin süpürgeleri bundan daha sağlamdır anasını satayım.

Nette görüyorum ve şu yoruma ben de katılıyorum.

Mauler Twins'in orjinal olduğunu iddia edeni de orjinal değil bence klon. :D Acaba taaa ne zaman orjinal olanı öldürdüler? :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık