Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Süper güçlerinin olduğunu söylememesi ve buna rağmen ilişkiyi yürütmek için her şeyi yapması bile takdir edilesi bir davranış. Kız boş yapıyor. Ben de söylemezdim süper güçlerim olduğunu.
Yüzüne yüzüne tonlarca yalan söylenmesi de hoş değil pek :d Yalan söylediğini bildiğinde söyledikleri ekstra itici gelir insana...

Yüzüne yüzüne tonlarca yalan söylenmesi de hoş değil pek :d Yalan söylediğini bildiğinde söyledikleri ekstra itici gelir insana...

Yalan söylüyor da, söylediği yalan dünyanın en güçlü kahramanının oğlu olması. Kaldı ki onları korumaktan da kaçmadı, kostümü giyip yardıma geldi hemen. Mars'a gitti, taş getirdi. Bu oğlan bu yalanı zayıf olduğu zamanlarda da söylüyordu, güç elde ettikten sonra da devam ettirdi. Bana kalırsa bu büyük bir olgunluk.

Haksız ki. Birkaç ay olmuş daha ilişki başlayalı, bu ne hız? Hemen gizli kimliğini açıklasın istiyor, bir-iki ay sonra da "evlencen mi benle" diye darlamaya başlardı muhtemelen. :artiz:
40 yıllık eşi mi bu da söylesin? Daha yeni ilişkiye başlamışlar al sana sırrım diyecek değil ya. Mark ne kadar severse sevsin doğruyu yaptı bence.
Ortalık kahraman kaynıyor. Maskesiz kahramanlik yapip okulda dolanan Eve kadar da mı olamıyor :artiz: Kaç kere görmezden geldi hem, darlayan insan öyle mi yapar alla alla :artiz:

Örümcek adam gibi May Hala, Ben Amca şeyi de yok. Baban devlet gibi zaten :artiz:

Ortalık kahraman kaynıyor. Maskesiz kahramanlik yapip okulda dolanan Eve kadar da mı olamıyor :artiz: Kaç kere görmezden geldi hem, darlayan insan öyle mi yapar alla alla :artiz:

Örümcek adam gibi May Hala, Ben Amca şeyi de yok. Baban devlet gibi zaten :artiz:
Eve'nin kahramanlığı bilinmiyordu diye biliyorum.

Son bölümü pek sevmedim hem işleyiş biraz kötü hem de Omni-man ile Mark'ı çizgi romana göre daha güçsüz gösteriyorlar. Çizgi romana üstün körü bakmış olsam da belli oluyor hemen. Belki serinin ilerisi için böyle yapmışlardır bilemiyorum. Seride ki en sevdiğim sahnede de gelecek bölümle ilgili minik bir spoiler var.

@Monkey D. Luffy Bitirdim :p

Genel olarak değerlendirecek olursak beğendim. Seriye başlarken gene süper kahramanlar kötüleri dövecek işte ne diye bunu bu kadar övmüşler diye söylenerek başlamıştım ama daha fazlası varmış. Karakterler arasındaki günlük rutin ilişki güzel işlenmiş. Onun dışında çizim kalitesine falan diyecek bir şey yok zaten. En çok hoşuma gidense küçük bir ayrıntı olsa da bölüm başlarında karakterlerin cümle sonlarına denk getirilen İnvincıble yazısı oldu. Her seferinde içimden vurgulayarak okudum yazıyı :D Beğenmediğim nokta ise bazı savaş bölümlerinde çok kötü diyaloglar kullanılmış. Çok yapmacık duruyordu.

Son olarak bu bıyıklı amcanın derdi ne?

@Monkey D. Luffy Bitirdim :p

Genel olarak değerlendirecek olursak beğendim. Seriye başlarken gene süper kahramanlar kötüleri dövecek işte ne diye bunu bu kadar övmüşler diye söylenerek başlamıştım ama daha fazlası varmış. Karakterler arasındaki günlük rutin ilişki güzel işlenmiş. Onun dışında çizim kalitesine falan diyecek bir şey yok zaten. En çok hoşuma gidense küçük bir ayrıntı olsa da bölüm başlarında karakterlerin cümle sonlarına denk getirilen İnvincıble yazısı oldu. Her seferinde içimden vurgulayarak okudum yazıyı :D Beğenmediğim nokta ise bazı savaş bölümlerinde çok kötü diyaloglar kullanılmış. Çok yapmacık duruyordu.

Son olarak bu bıyıklı amcanın derdi ne?
O invincible yazısının gelişi cidden harika detay. Her bölüm de üzerindeki kan artıyor.

Var bi derdi ya da kendi emelleri ama belki son bölüme öğreniriz bakalım yarın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık