Dracule Mihawk 7 Ocak 2019 #471 Mihawk kesin. Belki Dragon da olabilir. Amirallerden çıkmaz. Bir ihtimal Kong da çıkabilir.
Euron Greyjoy 7 Ocak 2019 #472 Yorumları okumadım pek ama eminim burada da Mihawk muhabbeti dönmüştür.
Omeawamo93 7 Ocak 2019 #474 Yonkoulardan güçlü 2 karakter Im ve Dragon çıkacaktır. Yonkou'ya eş değer karakterler Ray ve Garp'tır bir kapsamlı FB gelirse iyi olur.
Yonkoulardan güçlü 2 karakter Im ve Dragon çıkacaktır. Yonkou'ya eş değer karakterler Ray ve Garp'tır bir kapsamlı FB gelirse iyi olur.
Aiden 7 Ocak 2019 #476 Im ve Dragon Garp Rayleigh ve Gorosei (rayleigh aksiyona girer mi bilinmez. Belki en en en sonki savasta) Annnnnd last but not least MIHAWK
Im ve Dragon Garp Rayleigh ve Gorosei (rayleigh aksiyona girer mi bilinmez. Belki en en en sonki savasta) Annnnnd last but not least MIHAWK
Kaido_93 7 Ocak 2019 #477 Garp, Dragon, Rayleigh. Gorosei ve Im, Yonko üstü olabilir. O adamlar cidden ayrı bir seviyede bence. Zamanı geldiğinde göreceğimize eminim.
Garp, Dragon, Rayleigh. Gorosei ve Im, Yonko üstü olabilir. O adamlar cidden ayrı bir seviyede bence. Zamanı geldiğinde göreceğimize eminim.
Medieval 7 Ocak 2019 #480 Şuan bir parça gösterilen karakterler arasından Dragon ve bir ihtimal Mihawk yonkou gücündedir, başka yoktur. Denizcileri saymadım tabi.
Şuan bir parça gösterilen karakterler arasından Dragon ve bir ihtimal Mihawk yonkou gücündedir, başka yoktur. Denizcileri saymadım tabi.