Sadece hakisi olan bir adam o seviyelerin adamı olması mümkün değil Garp gibi fiziksel gücüde yok Rayleigh için konuşuyorum.Shanksda tayfasından dolayı olmuştur işte.
Fiziksel güçle 1milyar tuğla kıracaksan bunu cüzi miktarda haki ile de yapabilirsin. Haki her türlü fiziksel güçten daha avantajı.Sadece hakisi olan bir adam o seviyelerin adamı olması mümkün değil Garp gibi fiziksel gücüde yok Rayleigh için konuşuyorum.Shanksda tayfasından dolayı olmuştur işte.
Shanks acaba WB'nin yanına giderken niye tayfayı götürmemiş ki veya MF'ye kendi gelmeseymiş tayfayı gönderseler gelip durdururmuş savaşı.Sadece hakisi olan bir adam o seviyelerin adamı olması mümkün değil Garp gibi fiziksel gücüde yok Rayleigh için konuşuyorum.Shanksda tayfasından dolayı olmuştur işte.
Kızılı eğitmedi diye böyle yapıyorsun de mi?Reylihi pistten alalım.
Biz eğitim almayız ağlak prensesler gibi.Yaşa ve gör felsefesiKızılı eğitmedi diye böyle yapıyorsun de mi?
Rayleigh ne yapsın? Biri eğitim alır kafasına vura vura anca birkaç şey öğretirsin, diğeri almaz kolundan olur. Al birini vur ötekineBiz eğitim almayız ağlak prensesler gibi.Yaşa ve gör felsefesi
Sake içip kendini satsın.Kendi kendinin şeyi olsunRayleigh ne yapsın? Biri eğitim alır kafasına vura vura anca birkaç şey öğretirsin, diğeri almaz kolundan olur. Al birini vur ötekine
1.Balığa kol verdiShanks acaba WB'nin yanına giderken niye tayfayı götürmemiş ki veya MF'ye kendi gelmeseymiş tayfayı gönderseler gelip durdururmuş savaşı.
Kaido'ya falan da tayfayı gönderseymiş bu Shanks hiç bir şey bilmiyor yav. :S
Garp'ın Yonkouları ayırmadan konuşması.1.Balığa kol verdi
2.Mihawk rakip olarak görmedi ,tek kollu adamlarla ilgilenmiyorum dedi.
3.Teach yardı geçti daha ne olsun