legends never die
Crocodilede hapishanedeydi, Shiryuda öyle Mahpus yatıyor diye karakterin potansiyeli silinmiyor.Daha ne potansiyeli Dof hapiste.
Roger infaz edildi mesela elleri kelepçeliydi potansiyeli gidiyor mu?
Crocodilede hapishanedeydi, Shiryuda öyle Mahpus yatıyor diye karakterin potansiyeli silinmiyor.Daha ne potansiyeli Dof hapiste.
Hapiste yonkou olur diyorsun yaniCrocodilede hapishanedeydi, Shiryuda öyle Mahpus yatıyor diye karakterin potansiyeli silinmiyor.
Roger infaz edildi mesela elleri kelepçeliydi potansiyeli gidiyor mu?
Ben öyle bir şey demedim sen hapis yatan tutuklu olan karakterin potansiyelini kaybettiğini söyledin.Hapiste yonkou olur diyorsun yani
Yok sen yanlış gelmişsinBen öyle bir şey demedim sen hapis yatan tutuklu olan karakterin potansiyelini kaybettiğini söyledin.
Crocodile'e bak mesela haki öğrenmiş eleman hapisteyken Sırf laf olsun diye laf yazıyosun ama içinde mantık namına bir şey yok.
Aslında Kaido Dof'un adamıymış. Yonkoluk Dof'un ilgisini çekmediği için adamını o koltuğa oturtmuş.Hapiste yonkou olur diyorsun yani
Aslında ben doğru yerdeyim sen yanlış yerdesin. Anlamsız , mantıksız yorumlar ile dikkat çekme girişimi , dikkat çekemeyince de laf sokmaya çalışman .s Boşsun.Yok sen yanlış gelmişsin
Wb'ye özenmiş diyorsun yaniAslında Kaido Dof'un adamıymış. Yonkoluk Dof'un ilgisini çekmediği için adamını o koltuğa oturtmuş.
Ahahhahahahaah. Ben mi dikkat çekiyorum. Dediğim gibi yanlış gelmişsin. Hem beni alıntılayan birinden bunu duymak.Aslında ben doğru yerdeyim sen yanlış yerdesin. Anlamsız , mantıksız yorumlar ile dikkat çekme girişimi , dikkat çekemeyince de laf sokmaya çalışman .s Boşsun.
Ne sandın.Doflamingo-sama dünyanın tepesine oturacak adam.Roger ı ve Dragonu da o yönlendiriyordu.Luffy e de bilerek kaybetti.Planları var adamın.Aslında Kaido Dof'un adamıymış. Yonkoluk Dof'un ilgisini çekmediği için adamını o koltuğa oturtmuş.
İnsanlara doğru yolu göstermek , hatalarını söylemek görevim.Wb'ye özenmiş diyorsun yani
Ahahhahahahaah. Ben mi dikkat çekiyorum. Dediğim gibi yanlış gelmişsin. Hem beni alıntılayan birinden bunu duymak.