Karasakaldan kaçarken Vista'yı karşısına alamaz tabi diyerek cirkinleşmeye başlayacağım ama yapmam. Severim Doragon'u. Adamdır.Vistayı karşısına alamadı Dragon tabi ki bir yonkou değil.
Vista'yı kesip biçmediği için geri vites deniliyor lakin adamın böyle bir amacı olsaydı kalkıp kılıcını tutmaktan daha fazlasını yapardı, bu adam gidiyor WB'ye atak yapıyor kendisine rakip gördüğü için. Neticede Vista dediğin adam yonkounun en güçlü adamlarından biri, Vista bile şaşırıyor ismini duyduğunu öğrenince. Kılıç ustalarına karşı saygısı var çünkü adamın. Mr.1 gibi ne üdüğü belirsiz meyveden yamamış biri değil karşısındaki.Jozu
Vista
Croco
Kendi kendine öne çıkıp, kendi kendine geri vites yaptı.
Luffy kovalıyor Vista geliyor geri vites.
Luffy kovalıyor Mr1 grliyor onu kesiyor Croco grliyor geri vitese takıyor.
Güç farkı diyor. Jozu çıkıyor. Geri vitese takıyor.
Buggy geliyor adamı kesmek için uğraşıyor. Okamaları kesiyor. Gücü yettiğini kesiyor bir üstü geldiğinde geri vitese takıyor.
1 saniye önce hevesli olan adam neden 1 üstü geldiğinde geri vitese takıyor?
O bölümlerde mangayı okumadığım için bilmiyordum bunuVista mangada isimli saldırı kullanmıyor.
Nereden bileyim ben bu kadar olayı farklı perspektifle göremeyecek kadar kör olmuş antifanların olduğunu forumda? Böyle bir durum varsa eğer, tarafımı biçsinler ne yapayım. Lakin kalkıp günü geldiğinde Mihawk'la karşılaşan başka biri olur, ben Mihawk'ı değil karşısındakini savunurum. O zaman olayın benim için fanlık olmadığını algılarlar. Dengesiz mi derler o zamanda ne derlerse artık umrumda değil cidden.Uyarmıştım ama ben seni taraf seç kaçarın yok demiştim.
3. Maddeyi keşke herkes anlayabilseydiŞimdi buradaki çoğu kişi "Yonko" gücünü çok küçümsüyor.Bunu birkaç nedene bağlıyorum.
1.Sağ kol ayarı birinden güçlüyse Yonko ayarıdır diye düşünme.
Şuana kadar ortaya çıkan tayfalarda sağ kolların kayda değer bir gücü oluyordu. Fakat kaptanlar ile aralarında ciddi seviye farkı var. Bu tüm tayfalarda böyle. Mr1e bakın Crocoya,Vergoya bakın birde Dofa bakın,Marco ile WB arasındaki güç farkını düşünün.
Sonuç olarak bu seride yonko sağ kolu üstü bir kaç kişi var.Amirallerin hepsi,Mihawk,Dragon,Rayleigh gibi. Fakat Yonkou ile sağ kol arasında bir uçurum var. Bu karakterler anca o uçurumun arasında köprü vasifesinde olabilirler.
2.Tayfası olsa yonko olurdu. Düz mantıkla baktığımız zaman Akainu veya Dragon mesela Marco,jozu veya vistanın kaptanı olabilir. Ama Big Momun,Shanksin veya Kaidounun yaptığı etkiyi yapamaz.
3.Şunla eşit dövüşmüş tamam o zaman buda Yonko. Bu seride zamanında Gecko Kaidou ile eşit dövüşmüş Hiç bir şeyi kanıtlamaz bu.
Garp'sa doğrudur.Mihawk bence en fazla koramiral seviyesindedir, oda en fazla.