Ulan 50 manga sayfası attım buraya 50!!! Ha bu arada sen abartı falan bilmezsin, tam 50 adet değil, baya bir attım manasında diyorum. Sonra çıkıp yok sen 49,99 adet attın diye boş yapma diye söylüyorum bunu. Luffy’nin, croconun ağzına ağzına vurduğu bütün sahneleri attım, rezil olduğu bütün anları. Reiper bunları avatarına gif bile yaptı ulan, manga sayfasını red ediyorsun, eskidi bunlar diyorsun, ne yaşıyorsun anlamıyorum yahu? Manga diyorsun atıyoruz, anime diyorsun atıyoruz, sbs diyorsun atıyoruz, ne yapayım odadan yazılı imzalı belge alıp önüne mi koyayım? Bu adamın su zaafı olduğu mangaka onaylı, illa tek tek sayfa, tek tek manga paneli atmak mı gerekiyor buraya? Aklına gelmiyor mu söylenince bu sahneler? Gelmiş buraya “şu sahneyi attım, bu sahneyi attım” diyorsun. Sen herkesi unutkan sanıyorsun herhalde. Ben oraları 8 sene önce okudum hala aklımda, senin gibi günde 1 kere hatmini mi yapacağız? Ha yanlış hatırlarız, unuttuğumuz yer olur, gelir hatırlatırsın bu burada böyleydi diye de zaten herkesçe malum olan hatırlanan x sahneyi veya sözü de tek tek buraya atmamız mı gerekiyor ikna olman için? Kaldı ki atınca da eskidi bahanesi uyduruyorsun? Ödüller açıklanınca ödül sistemine laf ettin, akabinde croconun ödülü şöyle uçtu, haterler patladı diye croconun ödülünü övdün. Gerçekten bir daha engellememek için kendimi zor tutuyorum. Bazen hakikaten bütün mesajlarını trol amaçlı yazdığın zannına kapılıyorum.Kudurmaya devam edebilirsin, ben ne okuduğumu Crocodile konularında manga ile gösterdim. Anlayan da anladı, senin gibiler anca kendi hikayelerini yazar ya da SBS de denilmemiş şeylere 1000 katarak bir şeyler sayıklar durur.
Geçmişte boşlarını diziyordun şimdi elde bir şey kalmayınca SBS'ye kendi eklemelerini yaparak kudurmaya devam ediyorsun. :S
Hayvan gibi haki xDKatakuri'nin meyveye ihtiyacı yoktur. Meyvesiz de hayvan gibi Haki'si var.
İlla bir meyve verilecekse beyin meyvesini Vegapunk değil Zoro yemeliydi. Ya da Navigasyon meyvesi yemeli ki bir eksikliğini kapatsın.
Katakuri, eforsuz döver ya. Hatta çay keyfi yaptığı yerde döver. Bir sonraki çay saatine kadar döver. Kenbonshoku basmadan alır.Zoro, Kata'yı tokatlayarak bile döver xD
Ne attın olum manga sayfası? İşine gelen yeri atıp diğer noktalara at gözlükleri misali gözlerini kapiyorsun. Adamın nasıl meyve ustalığı gösterdiğini görmüyorsun. Üstüne üstün saçma kıyaslara giriyorsun. :SUlan 50 manga sayfası attım buraya 50!!! Ha bu arada sen abartı falan bilmezsin, tam 50 adet değil, baya bir attım manasında diyorum. Sonra çıkıp yok sen 49,99 adet attın diye boş yapma diye söylüyorum bunu. Luffy’nib ağzına ağzına vurduğu bütün sahneleri attım, rezil olduğu bütün anları. Reiper bunları avatarına gid bile yaptı ulan, manga sayfasını red ediyorsun, eskidi bunlar diyorsun, ne yaşıyorsun anlamıyorum yahu? Manga diyorsun atıyoruz, anime diyorsun atıyoruz, sbs diyorsun atıyoruz, ne yapayım odadan yazılı imzalı belge alıp önüne mi koyayım? Bu adamın su zaafı olduğu mangaka onaylı, illa tek tek sayfa, tek tek manga paneli atmak mı gerekiyor buraya? Aklına gelmiyor mu söylenince bu sahneler? Gelmiş buraya “şu sahneyi attım, bu sahneyi attım” diyorsun. Sen herkesi unutkan sanıyorsun herhalde. Ben oraları 8 sene önce okudum hala aklımda, senin gibi günde 1 kere hatmini mi yapacağız? Ha yanlış hatırlarız, unuttuğumuz yer olur, gelir hatırlatırsın bu burada böyleydi diye de zaten herkesçe malum olan hatırlanan x sahneyi veya sözü de tek tek buraya atmamız mı gerekiyor ikna olman için? Kaldı ki atınca da eskidi bahanesi uyduruyorsun? Ödüller açıklanınca ödül sistemine laf ettin, akabinde croconun ödülü şöyle uçtu, haterler patladı diye croconun ödülünü övdün. Gerçekten bir daha engellememek için kendimi zor tutuyorum. Bazen hakikaten bütün mesajlarını trol amaçlı yazdığın zannına kapılıyorum.
Katakuri vs Luffy dövüşünü aç bir iyice izle. Katakuri full Koka, Kenbonsoku, Busoshoku ve Haoshoku bastı. 12 saat dövüştü.Hayvan gibi haki xD
Bu WB savururken kuvvetli de çekişi zayıf gibi biraz, böyle durumlarda çekemiyor bisentoyu geriye. Niye zayıf çekiş kuvveti? @Whitebear DBu ikisini yapacak kaç tane komutan var? Fiziksel güçle bisento bloklamayı geçtim, WB nefes alıp verse yarısı kaçar oradan.