KaybetmemKing kaybetse de @Allen kaybetmez
G5 öyle her önüne gelene yar olmuyor güzelim, hökümet neredeyse bir milenyum peşinden koşmuş. Seversin sen milenyumluk işleri
KaybetmemKing kaybetse de @Allen kaybetmez
G5 öyle her önüne gelene yar olmuyor güzelim, hökümet neredeyse bir milenyum peşinden koşmuş. Seversin sen milenyumluk işleri
Ne diyelim senin gibi Coby alır mı diyelim? Tabi ki Amiral seviyesi. Kağıt üstünde bataklık meyvesi>Kum meyvesi ama kullanıcı farkı ortada işte. Size bir şey anlatmaya gerek yok bu yüzden.Evet mesela Croco'da amiral meyvesi var ama işte .s
Ağlayanı yorumlara bakan görür. Sen kudurmaya salya saçmaya devam et böyle. :SYav az ötede ağla. Bu adam meyvesinin tek zayıflığı olan su sorununu çözememiş bir çöp. Eline su tabancası alan buggy bile yener lan bunu. Çay dağıtırken üzerine çay dökülse, zayıf düşse, zayıf düştüğünü fark etse Buggy, eline çaydanlığı alır peşine düşer bunun. Ayrıca geliştirdiği teknikler yıllardır geliştirdikleri. MF’de yeni bir şey yapmadı. Adam yeni bir şey bulma yaşını geçmiş yani. Luffy gibi her bölüm yeni saldırı bulacak kapasite yok kendinde. Onca senede uyanış bile açamamış bu adam, zayıflığını bile kapatamamış.
Croco'nun amiral seviyesi olduğunu iddaa etmenin daha komik bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksın,bir de rahatlıkla yazıyor?Ne diyelim senin gibi Coby alır mı diyelim? Tabi ki Amiral seviyesi. Kağıt üstünde bataklık meyvesi>Kum meyvesi ama kullanıcı farkı ortada işte. Size bir şey anlatmaya gerek yok bu yüzden.
Ağlayanı yorumlara bakan görür. Sen kudurmaya salya saçmaya devam et böyle. :S
Hala hikâye yazıyorsun boş boş. Dediğim gibi seriyi okuyan gerçekleri görüyor. Sen kudur dur...
Yav ne kudurucam. Mihawkın çaycısı olmuş crocodileı görünce çıldırdığımı mı sanıyorsun? Gülmekten kuduruyorum ulan Bu çöp de olmasa nasıl eğlenecez diye seriyi sorguluyorum. Buggy’i komedi unsuru yapmışlar ama çaycı croco daha epik bir şey Kuduran sensin sen, düne kadar Croco>Mihawk diyen sen, şimdi patlayınca biz mi kudurmuş oluyoruz, alem adamsın valla.Ne diyelim senin gibi Coby alır mı diyelim? Tabi ki Amiral seviyesi. Kağıt üstünde bataklık meyvesi>Kum meyvesi ama kullanıcı farkı ortada işte. Size bir şey anlatmaya gerek yok bu yüzden.
Ağlayanı yorumlara bakan görür. Sen kudurmaya salya saçmaya devam et böyle. :S
Hala hikâye yazıyorsun boş boş. Dediğim gibi seriyi okuyan gerçekleri görüyor. Sen kudur dur...
Katakuri'nin meyveye ihtiyacı yoktur. Meyvesiz de hayvan gibi Haki'si var.Kata 350 tane meyve yese yine anamı kim dövecek diye gezerdi etrafta.
Navigasyon meyvesi yese de düzelmez bu, meyveyi bozar.Katakuri'nin meyveye ihtiyacı yoktur. Meyvesiz de hayvan gibi Haki'si var.
İlla bir meyve verilecekse beyin meyvesini Vegapunk değil Zoro yemeliydi. Ya da Navigasyon meyvesi yemeli ki bir eksikliğini kapatsın.
Yooo okudum MF de gayet, hatta Punk Hazard da dövüşü görmesek de etkisini gördük. Sen Croc'un meyve hakimiyetini görmek istemiyorsun belli ki...Croco'nun amiral seviyesi olduğunu iddaa etmenin daha komik bir şey olduğunu ne zaman anlayacaksın,bir de rahatlıkla yazıyor?
Sen amirallerin neler yapabildiklerini,okumamışsın galiba ?
Hala çaycı falan diye hikâyelerdesin kudurmanın etkisiyle ama kime ne anlatıyoruz. :SYav ne kudurucam. Mihawkın çaycısı olmuş crocodileı görünce çıldırdığımı mı sanıyorsun? Gülmekten kuduruyorum ulan Bu çöp de olmasa nasıl eğlenecez diye seriyi sorguluyorum. Buggy’i komedi unsuru yapmışlar ama çaycı croco daha epik bir şey Kuduran sensin sen, düne kadar Croco>Mihawk diyen sen, şimdi patlayınca biz mi kudurmuş oluyoruz, alem adamsın valla.