Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İki Amiral vs. İki Sağ Kol (Meyveleri Değişirse)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    115
ya fujide falan gördük öyle ahım şahım tanrısal güçleri yok yani abartmayın amiralleri şimdi gelip derler fuji çok güçsüz diğerlerinin hepsi çok daha güçlü falan diye amiraller o kadar güçlü olsalardı jinbeiye tek atarlardı

İki şıkta o kadar saçmaki yenişemezlere attım iptal edemediğimden. Tek olayı Meyve olan amiralleri param parça ederler. Amirallerin tek olayı meyve değil. Amiraller meyvesiz bile parçalar bu da komik bir şık olmuş. Haki gücüyle ön plana çıkan bir sağ kol var ortada.. Bu vs'de tek düşündürten Magmalı katakuri... çok yıkıcı bir güç magma meyvesi. Anka ve Işık ikiside iyi ikisinin de kendine özel, güzel avantajları var. Ben şöyle diyorum bu vs ayna dünyasında olsa Sağ kollar kesin alır. :ehe: @sensey

İki şıkta o kadar saçmaki yenişemezlere attım iptal edemediğimden. Tek olayı Meyve olan amiralleri param parça ederler. Amirallerin tek olayı meyve değil. Amiraller meyvesiz bile parçalar bu da komik bir şık olmuş. Haki gücüyle ön plana çıkan bir sağ kol var ortada.. Bu vs'de tek düşündürten Magmalı katakuri... çok yıkıcı bir güç magma meyvesi. Anka ve Işık ikiside iyi ikisinin de kendine özel, güzel avantajları var. Ben şöyle diyorum bu vs ayna dünyasında olsa Sağ kollar kesin alır. :ehe: @sensey
benimde görüşüm şu meyveler değişilse amiraller alırlar ama meyvesizde alırlar dediğin gibi saçma bende yenişemezlere attım bu kadar saçma bir oylamamı olur

Güçleri hakkında az buçuk fikir sahibi olduğumuz iki amiral ve iki sağkol arasında bir anket oluşturmak istedim. Bu dövüşte iki taraf birbirleriyle meyvelerini değiştirecek. Bu değişimi de dövüş stilleri birbirine yakan olan kişilerin arasında yapacağız. Katakuri magma meyvesine sahip olurken Akainu mochi meyvesinin gücüne sahip olacak. Sağlam tekmelere sahip Kizaru da anka gücüne sahip olurken Marco ışık logiasının sahibi olacak. Kizaru ve Marco'nun dövüş tarzı benziyor gibi, ikisi de sık tekme kullanan karakterler. Akainu ve Katakuri'nin de meyve kullanım biçimleri benziyordu. Buradaki mesele amirallerin o yüksek yıkım gücüne sahip meyveleri iki sağkoldayken neler olacağı. Meyvelerinin değişmesi dışında her karakterin tecrübesi, hakisi ve gücü sabit olup bu etkenler de dövüşü kafanızda canlandırmaya yardımcı olabilir.

Akainu(Mochi)-Kizaru(Anka) vs Katakuri(Magma)-Marco(Pika)
neden amiraller meyveyle yener diye bir seçenek yok

Katakuride magma olsa en güçlü amiral olur be. Herif geleceği görüyor, kral hakisi var, meyve uyandırmayı biliyor, sneakmandan hızlı. Yakın dövüşte uzman. Yonkou olsa sırıtmaz. Kaldı ki en yıkıcı meyvelerden birisine sahip olur. Darbe aldın mı kaçarın yok. WB bile magmaya kafasının yarısını bıraktı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık