orta zorlukta yenerlerde adam dalga geçer gibi meyvesizde yener şıkkı koymuşAmiraller orta zorlukta yener. Yani uyanış açmaya zorlarlar fakat sonrasında amiraller pek de zorlanmadan kazanırlar.
orta zorlukta yenerlerde adam dalga geçer gibi meyvesizde yener şıkkı koymuşAmiraller orta zorlukta yener. Yani uyanış açmaya zorlarlar fakat sonrasında amiraller pek de zorlanmadan kazanırlar.
Aynı sonuca çıkan üç dört şık koyup da belirsizliğe sebep olmak yerine iki şık kullanmak daha net bir sonuç verir.O sebeple, Orta Zorlukla Kazanır, Yüksek Zorlukla Kazanır gibi çeşitlendirmeye gerek görmedim. Zaten insanlar o fikirlerini yorumlarında belirtiyor. Şıklara gelirsek o da işin esprisi biraz fazla kafaya takmaya gerek yok bence.neden amiraller meyveyle yener diye bir seçenek yok
Aslında şimdi fikrimi değiştirdim. Yorumları okudum da cidden amiraller meyvesiz zorlanarak da olsa döver.orta zorlukta yenerlerde adam dalga geçer gibi meyvesizde yener şıkkı koymuş
Shanks kankisine kadro açtırdığı için.lütfen bana dürüst cevap ver shichibukailer neden alındı sence
amirallerden ne kadar combat gördük :d magma ve ışık meyvesini dövüşerek alıyorlar amiraller :d ve karşıdaki adamlardan biri geleceği görüyor diğeri ışık hızında her şeyden kaçabilirAslında şimdi fikrimi değiştirdim. Yorumları okudum da cidden amiraller meyvesiz zorlanarak da olsa döver.
ciddimisinShanks kankisine kadro açtırdığı için.
Bara Bara no Mi iyi zaten. Mihawk bile sahibini kesemedi
neyi savunduğunu anlamadımŞöyle bakmak lazım, Shanks'in meyvesi yok. Bu adam komutanları göz kırpma refleksinde döver. Amiraller bu yonkolarla meyveleri sayesinde mi karşılarında durabiliyor. Eğer duramazsa 1 yonko gitsin hükümeti devirsin. Deprem yumruğunu arkadan yiyen Sakazuki'yi görüyoruz, adam iki saniye toparlanıyor. Ne Katakuri ne de komutan seviyesinde olan Luffy'nin böyle bir dayanıklılığı var. Marco için Garp örneği verilebilir. Adam ciddi olmadığını düşündüm yumrukla Marco'yu dağıttı.
görüşler farklıysa karşıt savunma yap tartışma çıksınYorumlar çok şaşırtıcı geldi. Ya ben yanlış seri okumuşum ya diğerleri. En iyisi seriyi bir okuyup geleyim tekrardan.
Gece gece op tartismak mi? Sagolun almayayimgörüşler farklıysa karşıt savunma yap tartışma çıksın