Oyuna girdiğinde link atarsan memnun olurum diğer arkadaş sanırım çok girmiyor kfyeAltını nasıl arttırırım ya ? Koloni için o kaldı.
Oyuna girdiğinde link atarsan memnun olurum diğer arkadaş sanırım çok girmiyor kfyeAltını nasıl arttırırım ya ? Koloni için o kaldı.
Atarım tabi ki o server'ı bıraktık. Şu an tek başımayımOyuna girdiğinde link atarsan memnun olurum diğer arkadaş sanırım çok girmiyor kfye
Tamamdır bekliyorum en yenilerden olsa daha iyi olur daha zevkli olur benceAtarım tabi ki o server'ı bıraktık. Şu an tek başımayım
Üniversitedeyken ev arkadaşım oynardı bu oyunu. Arkeoloji okuyordu ve oyunda antik ögeler var, o yüzden oynuyorum derdi. Bıraktı sonra okulu. Senelerdir görüşmesek de bu vesileyle, asla ulaşmayacak olsa da Sefa'ya selamlarımı yolluyorum buradan.
Ben bu oyunu değil de Travian vardı, onu oynardım lisedeyken. Çok keyifli zamanlardı.
Travianı bir hafta oynadım ama forumunda yıllarca takıldım... Kapanmasıyla onlarca öyküm, düz yazım silindi gitti. Üzücü.Üniversitedeyken ev arkadaşım oynardı bu oyunu. Arkeoloji okuyordu ve oyunda antik ögeler var, o yüzden oynuyorum derdi. Bıraktı sonra okulu. Senelerdir görüşmesek de bu vesileyle, asla ulaşmayacak olsa da Sefa'ya selamlarımı yolluyorum buradan.
Ben bu oyunu değil de Travian vardı, onu oynardım lisedeyken. Çok keyifli zamanlardı.
Bahane miydi bilmiyorum, sırf meraktan da olabilir çünkü 1. sınıftayken yurtta tanışıp ev arkadaşı olduk ve mitolojiye meraklıydı kendisi. Konuyla alakalı okuyup araştıran ve bizi de darlayan biriydi.Oyunu oynama bahanesi çok iyiymiş.
Travian'a verdiğim zaman ve para, edindiğim dostluklar ve düşmanlıklar... 50-60 yaşında kankilerim vardı. Ne günlerdi be.Travianı bir hafta oynadım ama forumunda yıllarca takıldım... Kapanmasıyla onlarca öyküm, düz yazım silindi gitti. Üzücü.
Travian forumda biriyle tanışmıştım. Nicki Trabzonsporlu ama mekan Konya. Çocuk bizim mahallede oturuyormuş. Babasını falan tanıyordum. Baya sakallı, tarikatçı gibi bir abiydi ama deli gibi Travian oynuyorlarmış. Gece gündüz demeden. oğluna da kendisi işe gittiğinde köye baksın diye başlatmış.Travian'a verdiğim zaman ve para, edindiğim dostluklar ve düşmanlıklar... 50-60 yaşında kankilerim vardı. Ne günlerdi be.
Oyun çok pahalı oldu döviz kuru yüzünden ve tanıdığım pek çok insan kitleler halinde bıraktı oyunu bu sebepten. Mobil versiyonunu geliştiremediler ve hileye göz yumdular. Sonrasında da tr sörvırı uçtu gitti. Yazık etti kendine