Mihawk 16 Eyl 2022 #61 Sesshomaru dedi ki: Oyunun amacı bu değil bu ağlaması neden ? Genişletmek için tıkla ... Dünya hassas kalpler için cehennem.
Sesshomaru dedi ki: Oyunun amacı bu değil bu ağlaması neden ? Genişletmek için tıkla ... Dünya hassas kalpler için cehennem.
Nebukadnezar 16 Eyl 2022 #62 Mihawk dedi ki: Yağmaladığım kişinin diğer şehirlerine de saldırdım. Bana mesaj atıp, elindeki her şeyini aldığımı söyledi. İçime oturdu nedense. Genişletmek için tıkla ... Zalımm. Gerçekten niye bu kadar kötülük yaptın ya :S Aklıma Bülent Serttaş'ın twiti geldi
Mihawk dedi ki: Yağmaladığım kişinin diğer şehirlerine de saldırdım. Bana mesaj atıp, elindeki her şeyini aldığımı söyledi. İçime oturdu nedense. Genişletmek için tıkla ... Zalımm. Gerçekten niye bu kadar kötülük yaptın ya :S Aklıma Bülent Serttaş'ın twiti geldi
Mihawk 28 Eyl 2022 #63 Psikopatın teki musallat oldu. Sürekli limanlarımı işgal edip duruyor. İşlerimi karayoluyla hallettiğim için sorun yapmıyorum ama, canımı sıkarsa adama oyunu bıraktıracağım.
Psikopatın teki musallat oldu. Sürekli limanlarımı işgal edip duruyor. İşlerimi karayoluyla hallettiğim için sorun yapmıyorum ama, canımı sıkarsa adama oyunu bıraktıracağım.