Bir arkadaşımız katılmış bile
Ben başladım.İsim nerden değişiyor ?Bir arkadaşımız katılmış bile
Kaynakların üstünde seçenekler var ona tıkla orada hesap bilgisi oradan değiştirebiliyorsun. Şehir ismi için belediye binasıBen başladım.İsim nerden değişiyor ?
Geldin galiba bizde şu an uzaktayız zaten rahat rahat takılacağız sıkıntı yok. Oyunun en güzel yanı iki üç gün de girmesen malzemelerin geliyor olması benceZamanında oynamıştım. Haritanın köşesindeydi bizim ittifak,sessiz sakin gelişmiştim. 1 sene boyunca falan takıldım ortada düşman yok en yakın düşmana
3 günde gidiyoduk . Bizim bölgede başlayan da ittifağa geliyordu yada tokat manyağı olup oyunu bırakıyordu. Zamanım olursa gelebilirim belki ama finaller falan zor :S
Edit: Nostalji olsun diye biraz takılırım belki
Aynen Yunche benimde mermer adası bu ya. :S Sülfürcüyüm benGeldin galiba bizde şu an uzaktayız zaten rahat rahat takılacağız sıkıntı yok. Oyunun en güzel yanı iki üç gün de girmesen malzemelerin geliyor olması bence
oralara da geçeriz hızlı gelişmek açısından mermer en iyisiAynen Yunche benimde mermer adası bu ya. :S Sülfürcüyüm ben
Rica ederim evet epey bir değişmiş bende en son 2 sene önce oynamıştım. Aramızda seni de görmek güzel gittikçe sayımız artıyor.@Phoenix Marco 3 araştırma puanı için teşekkürler. 8-9 yıl önce oynamıştım, epey unutmuşum oyunu onu fark ettim, gerçi değişmiş de bazı şeyler.