Sınırı olmalı diyenler gönsersin.Denemek lazım aslında haDenk gelirse unutmam bu konuyu. İçeri girersem düzenli olarak her ay 4 karton Muratti Rosso göndermeyi unutma ama :S

Sınırı olmalı diyenler gönsersin.Denemek lazım aslında haDenk gelirse unutmam bu konuyu. İçeri girersem düzenli olarak her ay 4 karton Muratti Rosso göndermeyi unutma ama :S
Ne yalan söyleyeyim ben de çözemedim. Senin suç muhabbetinden sonra bende hatlar iyice karıştı. Şimdi ifade özgürlüğü kapsamında ifade ile her şeyi yapabiliyoruz ama suç teşkil ederse suç istemi ile yargılanıyoruz. Abi öyle ifade özgürlüğü Türkiye'de var o zaman Twitterı kapatmadıkları süreceBen sizin neyin savunduğunuzu çözemedim.
Bu ne cimrilik lae belki de bir akım başlatmak adına kendimi feda etmeyi göze almışım senin yaptığına bakSınırı olmalı diyenler gönsersin.![]()
Açta açıkta bırakmam seni merak etme. 4 karton rosso da yetmez içerde...Bu ne cimrilik lae belki de bir akım başlatmak adına kendimi feda etmeyi göze almışım senin yaptığına bak![]()
sadece isveç değil avrupanın iki yüzlülüğünü ortaya koyacak pek çok şey yapılabilir zaten. fakat eleştirirken dikkate alınacak şekilde eleştirmek gerekiyor yoksa ciddiye bile alınmazsınGün gelir isveçlileri öldüren bir örgüt çıkar ortaya bizde o örgütü destekleriz pankartlarını asarız işte o zaman Isveç’in ifade özgürlüğü hakkındaki gerçek fikirlerini öğreniriz.
Olm seviyoruz biz seni,millet komik bulmuş alınacak dert tasa edilecek bir şey yok.olm ya su mesaj yiginla like almis herkes mi bana karsi dolmus boyle
Alpa ve 9'lu çete harici kimsenin ciddi olduğunu düşünmüyorum ben deOlm seviyoruz biz seni,millet komik bulmuş alınacak dert tasa edilecek bir şey yok.
ahahahsahdf uzun zamandır görmüyordum bunu ya çok iyi oldu
O benim fikrim işte, benim düşünceme göre sen benim aileme özelime dinime söverek buna ifade özgürlüğü diyemezsin.Insanoğlu bir psikopata denk gelirsin sabrı tükenir gelir kafana 3 mermi boşaltır. Kabirde ama ben ifade özgürlüğü hakkımı kullandım dersin. Örnek olarak şu psikopatın sebebini iyi duyTartışma konusu değilse neden fikir belirtiyoruz?