İskilipli güzellemesi yaptığın için Çorum valisinin resmi hesabının altında yedi sülalesini elden geçerdim la ben. Yiyorsa dava et hadi dedim, tık yok. Bir gün sonra tweetim silindi şikayetler yüzünden :S
İskilipli güzellemesi yaptığın için Çorum valisinin resmi hesabının altında yedi sülalesini elden geçerdim la ben. Yiyorsa dava et hadi dedim, tık yok. Bir gün sonra tweetim silindi şikayetler yüzünden :S
Kimden bahsettiğinizi anlamayan tek kişiyim sanırım. Bir büyüklük yapıp şu bilal kardeşinize anlatsanızaİskilipli güzellemesi yaptığı için Çorum valisinin resmi hesabının altında yedi sülalesini elden geçerdim la ben. Yiyorsa dava et hadi dedim, tık yok. Bir gün sonra tweetim silindi şikayetler yüzünden :S
O adama laf edince yaptırımla karşılaşma ihtimalin>https://onedio.com/haber/olmasaydin-da-olurduk-ilanini-veren-aday-vekil-olamadi-524089İskilipli güzellemesi yaptığın için Çorum valisinin resmi hesabının altında yedi sülalesini elden geçerdim la ben. Yiyorsa dava et hadi dedim, tık yok. Bir gün sonra tweetim silindi şikayetler yüzünden :S
Ee ona bile sövüyorsan kim kalıyor ki geriye? En en tepelerde birisi var ama. Bak ona dokunmayacaksın işte, istediğin kadar haklı ol önemi yok.O adam laf edince yaptırımla karşılaşma ihtimalin>https://onedio.com/haber/olmasaydin-da-olurduk-ilanini-veren-aday-vekil-olamadi-524089
Senin mesajının silinmesi de ifade özgürlüğünün ihlali. Sınırlanmışsın işte. :dEe ona bile sövüyorsan kim kalıyor ki geriye? En en tepelerde birisi var ama. Bak ona dokunmayacaksın işte, istediğin kadar haklı ol önemi yok.Onun dışında denk geldiğim kim varsa yapıştırdım.
@01746
Kimse değil ya. Hainlere sövemiyorum demiş de Sogotoh, ben de örnek verdim devletin valisine sövdüm diye o kadar.
Twitter'da ne olduğu önemli değil ya. Sonuçta özel bir şirkete ait bir sosyal medya aracı. Selam yazsan dahi sırf 100 kişi şikayet etti diye silinebiliyor.Senin mesajının silinmesi de ifade özgürlüğünün ihlali. Sınırlanmışsın işte. :d
Çıkıp televizyonda biri o adamı haini övmekle suçlasın bakalım neler oluyor o vakit.Twitter'da ne olduğu önemli değil ya. Sonuçta özel bir şirkete ait bir sosyal medya aracı. Selam yazsan dahi sırf 100 kişi şikayet etti diye silinebiliyor.
bir konuda hakikati gormek isteyen benim ve @kekomancer abimin yorumlarına bakmali.Bu arada bu net Keko'nun konusu. Keko ne diyorsa tam tersine kaşe basar imza atarım.
Denemek lazım aslında haÇıkıp televizyonda biri o adamı haini övmekle suçlasın bakalım neler oluyor o vakit.