Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.9%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 33.1%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 46 39.0%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 11.0%

• Kullanılan toplam oy
    118
İskilipli güzellemesi yaptığı için Çorum valisinin resmi hesabının altında yedi sülalesini elden geçerdim la ben. Yiyorsa dava et hadi dedim, tık yok. Bir gün sonra tweetim silindi şikayetler yüzünden :S
Kimden bahsettiğinizi anlamayan tek kişiyim sanırım. Bir büyüklük yapıp şu bilal kardeşinize anlatsanıza

Ee ona bile sövüyorsan kim kalıyor ki geriye? En en tepelerde birisi var ama. Bak ona dokunmayacaksın işte, istediğin kadar haklı ol önemi yok. :ehe: Onun dışında denk geldiğim kim varsa yapıştırdım.

@01746
Kimse değil ya. Hainlere sövemiyorum demiş de Sogotoh, ben de örnek verdim devletin valisine sövdüm diye o kadar.

Ee ona bile sövüyorsan kim kalıyor ki geriye? En en tepelerde birisi var ama. Bak ona dokunmayacaksın işte, istediğin kadar haklı ol önemi yok. :ehe: Onun dışında denk geldiğim kim varsa yapıştırdım.

@01746
Kimse değil ya. Hainlere sövemiyorum demiş de Sogotoh, ben de örnek verdim devletin valisine sövdüm diye o kadar.
Senin mesajının silinmesi de ifade özgürlüğünün ihlali. Sınırlanmışsın işte. :d

Bu arada bu net Keko'nun konusu. Keko ne diyorsa tam tersine kaşe basar imza atarım.
bir konuda hakikati gormek isteyen benim ve @kekomancer abimin yorumlarına bakmali.

mekanizma soyle islemeli ayakkabi numarasindan daha dusuk bilinc ve zekaya sahip olan ben ne diyorsam onun tam tersi dogru olarak kabul gormeli.

aynisi keko abim icin de gecerlilik tasiyor. bizler suregen bir yanilgi icindeyiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık