Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İfade Özgürlüğü Her Eylemi Kapsar mı?

İfade Özgürlüğü her eylemi kapsar mı?

• Evet kapsar

Kullanılan: 20 16.8%
  • Hayır kapsamaz

Kullanılan: 39 32.8%
  • İfade özgürlüğü bile olsa sınırları olmalıdır

Kullanılan: 47 39.5%
  • Şiddet yoksa suç da yoktur

Kullanılan: 13 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    119
Amerika'nın yönetimi güzel mi yani? :D Hem burada insan hakları felandan bahsediyorsun hem de zırf zenci diye polisleri tarafından boğularak öldürülen bir devleti savunuyorsun. Amerika'nın Irak'ta öldürdüğü binlerce masum insana ne gözle bakıyorsun?
Şerefsizlik olarak bakıyorum ne diye bakacağım? Adamların güzel bir özelliğini beğeniyorum diye her şeylerini beğendiğim anlamı mı çıkıyor? Etliden bahsederken sütlüye geçmeyi çok seviyorsunuz he

Şerefsizlik olarak bakıyorum ne diye bakacağım? Adamların güzel bir özelliğini beğeniyorum diye her şeylerini beğendiğim anlamı mı çıkıyor? Etliden bahsederken sütlüye geçmeyi çok seviyorsunuz he
İyi de sen etliden bahsederken sütlüye geçtin. Amerika'da bu boyutta fikirsel özgürlük var da dünyanın en huzurlu yeri mi ne yani? Getirdiği güzellik ne? Yoksa tam tersine daha fazla suça mı sebep oluyor? Sen bilen kişi olarak anlat bize.:D

İyi de sen etliden bahsederken sütlüye geçtin. Amerika'da bu boyutta fikirsel özgürlük var da dünyanın en huzurlu yeri mi ne yani? Getirdiği güzellik ne? Yoksa tam tersine daha fazla suça mı sebep oluyor? Sen bilen kişi olarak anlat bize.:D
Eyaletinden eyaletine değişir, çoğunlukla demografik yapısına bağlı. N.H, Oregon, New Island gibi eyaletlerine gidersen Avrupa'daki en güvenli yerlerden de güvenli ama L.A'ye falan gidersen Adana :D

Eyaletinden eyaletine değişir, çoğunlukla demografik yapısına bağlı. N.H, Oregon, New Island gibi eyaletlerine gidersen Avrupa'daki en güvenli yerlerden de güvenli ama L.A'ye falan gidersen Adana :D
Eminim oradaki insanlar ifade özgürlüğünü böyle saldırgan amaçla kullanmadığı için oralar öyledir. Yoksa etki tepki bu şaşmaz. İnsanız. Kendimizi kandırmayalım. Hele sen çok çabuk sinirlenen birisisin.:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık